Nema puno novosti. Bio prije 10-15 dana do mora i nazad i to mi je prvi posteni djir sa ovim motorom.
Imao sam situaciju sa lezajevima volana nedavno pa evo c/p sa drugog foruma da ne pisem ponovo
Vec neko vrijeme osjecam "klik" kod kocenja prije zaustvljanja i lagane vibracije. Naravno, odma sumnja pala na nedovoljno pritegnutu maticu koja regulira pritegnustost lezaja volana.
I sve 5, dignem prednji kraj u zrak, skinem volan i skuzim da je matica iznad gornjeg trokuta imbus broj 12, a manual navodi 11kgm moment stezanja. Super.. Nemam takav nastavak za gedore i kilokljuc. Odem danas u bauhaus i kupim to sranje za 60kn. Nema veze, mozda ce trebat i ubuduce
I opet motor dignem u zrak (a to bas nije jednostavno s onim cime doma raspolazem, a i sam sam radio), skinem volan, stavim taj nastavak na maticu i nema boga da odserafim. Pretegnuto, a nemam dosta dugu polugu, a i tank je blizu. I vec odustanem i dogovorim u KMSu sutra da mi to srede.
Al naravno, neda mi vrag mira pa opet motor dignem ,skinem volan i reko nes ti mene jebat. I fakat, otpustim tu maticu nekako, i bez skidanja gornjeg trokuta (a prije njega i fara, plastika itd jer bez toga ne ide) uzmem dugi serafciger i gumeni cekic i dotegnem maticu koja kontrolira zategnutost lezajeva volana. To je osjetljiva stvar i radi se u jako malim koracima. Oznacio sam pocetni polozaj matice i dotego 5mm u desno Stvarno 5mm, ne vise. I onda (nazalost) treba sve vratit nazad i probat jel sve u redu. I gle cuda - sve u redu. Volan se i dalje isto lagano okrece, a vise ne mogu isprovocirat "klik" kod kocenja.
Blazen bio google gdje sam procitao da nije (uvijek) potrebno skidat gornji trokut da se to obavi (ako se radi o minimalnim korekcijama kao u ovom slucaju).
Javio u KMS da necu sutra dolazit