I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
još si previše softy ..evo ti još par smajlija samo zbog tebe , možda budes izgledao opasnije na forumu s tim spikama
Potpis! Na jesen mi dijete kreće u školu, pa možeš mislit kako mi je!Moraću pratiti djecu u školu pod automatskim naoružanjem, za ne daj bože! Takve pi*darije uglavnom rade balavci iz nesređenih obitelji koji sigurno nisu mogli ništa bolje vidjeti od oca i majke alkoholičara, narkomana...
frende nemora ni to znacit.. poznam ih dosta iz ogulina kojima su roditelji posteni ljudi a djeca stoka.. tako da to je valjda kakav se rodis.. ili bar imas malo mozga ili ga nosis u guzici
dragi frende Eladio...nemogu ti opisat kako sam sretan kad se ti negdje pojavis i ostavis komentar...al jednu stvar nikad neces shvatit a to su KVARTOVKSE SPIKE I SPRDNJE....koliko ti decki iz kvarta moraju puta objasniti da se prestanes trudit skuzit nase fore i zajebancije...
[repeated line]Mailman: Message!
Jos ti moras puno filmova pogledat da bi ti kuzio fore i ekipu makar iz svog kvarta jer i tu kaskas ....
de raspitaj se malo po forumu kakvi smo mi iz kvarta...pa onda seri po nama..a ne ovako nadobudan...tu glumit gospodina nekog samo sto si admin ponašaš se ko da si uvatio boga za jaja..de hiti se sa zgrade Zdenko..!!!
BAN i gle puca mi ona stvar za tebe i za tvoj kvart.. ako si ovdje stavio temu o jadnoj zivotinji onda se drzi i teme.. a ne tu neke svoje djetinjaste fore prodajes....
Je, je, uvik je neko drugi kriv... A da probaš malo više bit vuk samotnjak, a malo manje ovca u stadu...?
zapalio bi mu mamu u grobu ako nije kremirana pi*ka mu materina!
KOJI SI TI SAD..
pa hvala bogu nisam ja posljedni šljam ovdje dajte malo ljubavi,prijateljstva.štekanja i pomfrita...
pa hvala bogu nisam ja posljedni šljam ovdje/snip/...
Nisi posljednji šljam ovde...? Znači, negdi drugo jesi...? Nisko smo pali kad ovde ima i gorih...