Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Umag,Rijeka,Gospić,Crikvenica,Rijeka i na kraju Gospić,ajd sad ti svrstaj odakle sam
Citat: C.L. - 04 Veljača, 2007, 18:55:01Umag,Rijeka,Gospić,Crikvenica,Rijeka i na kraju Gospić,ajd sad ti svrstaj odakle sam pa zaključak bi bio gospić... a i tako imaš i u avataru
iz Zagrba...
Citat: BiVeR - 10 Veljača, 2007, 13:29:05iz Zagrba... Pa onda napiši tako u profilu, da se vidi... A moga bi napisat u pprofilu i šta voziš, da se zna...
Citat: Doomsday - 10 Veljača, 2007, 17:30:56Citat: BiVeR - 10 Veljača, 2007, 13:29:05iz Zagrba... Pa onda napiši tako u profilu, da se vidi... A moga bi napisat u pprofilu i šta voziš, da se zna... evo jel dobro, nisam odma uređivo profil, trebalo mi vremena da se snađem, pa eto sad se vidi, a fotke moje makine(u boljem stanju neg je sad) su u demi onoj sa slikama novih članova itd...
Obrađuje li tko ovo statistički
Citat: IZd - 18 Veljača, 2007, 14:08:38Obrađuje li tko ovo statistički stvarno... pa mogli bi se po tom pitanju malo moderatori potruditi!!! da se otprilike vidi koji dio hrvatske ima najviše članova mojskuter foruma!!
Pa, to i ja očekujem...Mislim da bi bilo zanimljivo...barem po regijama!!!