Svaki GTI je uzdignut u nebesa, bo on golf 1 ili 6...
Meni lik tvrdi da je njegov golf 2 gti brzi od moje mečke koja ima 220ps i 6 cilindara...
Jos se hoce kladiti od 100e, ma kripl
Fiat je svaki zakon: lagan, okretan, brz do 100, djelova svugdje, jednostavni motori, potrosnja na razini...
Golfovi nisu bas nesto, ja nisam vozio nista bolje od golfa 4 1.9 tdi i sa sigurnoscu govorim da je moja stara ascona bolje potezala...
Golf ima ono malo kod starta, ali tamo ispod pijonirke mali brjeg ja do daske, ono jedva drzi brzinu, a kamoli puni... Nekako mutav motor... Na putu za zagreb prema Sv. roku ona uzbrdica nemozes voziti ljevim djelom ceste...
Golf 3 td zaobiđi u sirokom luku, mate ga ima, ubrzava ko moja luna do 65, max brzina 140 po satu, motor mutav, jaci brjeg ako je ekipa u autu nema nego 1 ili 2, lemela opcenito slaba, smrdi... Na 200000 promjenio tri motora, treci je od nekog seata i najduze traje(nije zaribao, vec 100000km gura
), Ovi orginali su imali dosta problema, nemozes parkirati kako zelis, ako ti je prednji kraj navise od zadnjega i tako stoji 2h ugasen, uzimaj 17 ili 19 kljuc, nesjecam se vise i odzracuji i verglaj dok ima struje, a onda guraj dok ne upali... Jos ako ga sada po ovom ledu kupis, pa ti propisa kiler, pa ga ne bi vila vwlebita upalila...