neznam tko je napisao ali...JTD nije smeće, motor je odličan ali čemu kad auto ima sagemovu elektroniku pa sve krepava od centralne jedinice, folije u sicu..i sl. auto vozi i ide super a rikavaju ostale stvari...a da ne kažem nedaj bože nešto raskopat, recimo tapecirung vrata, nema šanse da nešto ne potrgaš, sve puca... znam iz osobnog iskustva..
a sad Mercedes, nije ni on šta je nekad bio u usporedbi s ostalima...opće poznato je da noviji 2003, 2004 god . imaju problema s elektronikom....
znam dva primjera tu od mene, jedna zena 2003 god. kupila novou E-klasu, ni sama nezna koliku ju je puta šlep služba vozila, auto stane, ne pali, puno stvari ju je zezalo...i danas vozi passata...
drugi slučaj ML samo šta taj i danas vozi ML-a neznam kojeg po redu jer je lud za mercedesom...
sve sta kazem je iz osobnog iskustva ili nekog mog bližnjeg, a ne jer sam čuo, pročitao i sl.
i još nešto, imao sam fiata 1.6, bravu još imam doma, pa znam koje su mane tih auta, a kako on tu koji ima auto 2 dana može nešto znat, pojma nema...