znam:-) ali u servisu kazu, "moze grana, ili auspuh. Nema potrebe jedno i drugo" Ja pod Auspuh smatram lonac. zato pitam
Bok,
ako uzmeš original auspuh (kao na slici lijevo) za crackera i xor, onda ti ne treba grana, zato što je novi auspuh u komadu, i ne treba mu grana. Ukoliko misliš ostaviti postojeći auspuh, onda trebaš to napraviti. Ali preporučam ti da uzmeš komplet auspuh (600 kn u dugom selu), ja sam si ga stavil, i brzina je porasla sa47 na 65 km/h, a kada sam stavljal teže rolice, uhvatil je i 78, ali uz jaaaako slabo ubrzanje, pa nije preporučljivo za grad, već za otvorenu cestu i duža putovanja (obavezno po ravnome;-) sada imam serijske rolice gore, samo novi auspuh, diznu 64, "custom bućkuriš lulu za zrak", i mali ide 62, ima linearno ubrzanje i troši cca 3,5 litara. U osam mjeseci sam natukel 9 850 km (još malo pa cener). I triput mi se "zblokal";
1. oko 2000 km, pukla je zvjezda na variomatu,
sredila garancija.
2. oko 8000 km, začađila se svjećica (28 kn)
3. 9 850 Km (prije pola sata, 22:30 večeras, brijem da je puko remen;-) (a imam novi u gepeku, tak da nije greda ja se nadam)
Do nedelje mislim proći 10 000, pa ga mislim prodati, pa ako ima zainteresiranih neka se slobodno jave;-)
Motor, 06, 10 000 km, lijepo vožen, kofer 37 l, jet kaciga, novi auspuh, nova svjećica i remen, fino održavan i servisiran cca 7 000 kn, pa ak je neko zainteresiran, neka se javi na PM ili na mob 0993113963 (andrija)
Nadam se da nije bed ovdje staviti ovo? Ak je molim admine da izbrišu post;-) Hvala
Nadam se da ti ovo malo pomaže;-)