Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Sve moguće isprike je pripremio...I ja volim gledati f1. ožda nađemo u Kninu kafić koji ima TV
Ja san za to da se u Kninu bude oko 11 uri...Ivbura, možemo se nać u Drnišu, ili ako ti se da malo vozit unazad, u Unešiću, pa skupa sa ST ekipom do Knina...Ajmo ST ekipa, ko sve ide...?Predlažen sastanak na INA benzinskoj Kaštel Lukšić sjever u 9 uri u nedilju...Trke su u nedilju na Malačkoj, pa moremo priko Planog za Prgomet i dalje Unešić, Drniš, Knin...Ko sve ide...? Aspirin, veliki, di ste...?
brate snimis trku i gledas uzivo reprizu
Citat: Doomsday - 11 Svibanj, 2007, 10:28:49Ja san za to da se u Kninu bude oko 11 uri...Ivbura, možemo se nać u Drnišu, ili ako ti se da malo vozit unazad, u Unešiću, pa skupa sa ST ekipom do Knina...Ajmo ST ekipa, ko sve ide...?Predlažen sastanak na INA benzinskoj Kaštel Lukšić sjever u 9 uri u nedilju...Trke su u nedilju na Malačkoj, pa moremo priko Planog za Prgomet i dalje Unešić, Drniš, Knin...Ko sve ide...? Aspirin, veliki, di ste...? meni sve paše samo da se vozi, a ako se idemo nači u Drnišu onda predlažem poljanu, to je kao centar Drniša i njihovo glavno šetalište ili onaj kafič pokraj mosta rijeke čikole na samom ulazu u drniš...je li to ona inina benziska stanica di su jedna nasuprot druge?
Citat: Nikon - 11 Svibanj, 2007, 11:06:27brate snimis trku i gledas uzivo reprizu neznaju "staratelji" uključit video na snimanje a ništa, nema veze ako ni ne pogledan utrku lipi su dani pa sigurno neču požalit..
evo sada je live trening f1 na dsf-u još nekih 4.minute i 10-ak sekundea
Kako to, sastanak na ININOJ pumpi, a u skutere livate OMV
Citat: IZd - 11 Svibanj, 2007, 11:24:36Kako to, sastanak na ININOJ pumpi, a u skutere livate OMV Ja ću prestat livat OMV ES 100 BS... Rekli su mi da je kod starijih agregata na karburator to nepotrebno, pa čak da mala doza samozapaljenja 95-tice pomaže kod paljenja i pri radu u leru... Tako, od sad, INA ES 95 za mene...
Jebiga, nemogu ni ja sve znat... Ja san mislija, šta više platiš, to bolje...
Jebiga, nemogu ni ja sve znat...
Citat: Doomsday - 11 Svibanj, 2007, 11:39:36Jebiga, nemogu ni ja sve znat... Jel' moguće? (sorry, ali morao sam...došlo mi... )
Citat: IZd - 11 Svibanj, 2007, 11:44:24Citat: Doomsday - 11 Svibanj, 2007, 11:39:36Jebiga, nemogu ni ja sve znat... Jel' moguće? (sorry, ali morao sam...došlo mi... )