Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: SP za VX(R)  (Posjeta: 11542 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline smmania

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • *
  • Spol: Muški
  • ?ovik sa Škoja
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://bikepics.com/members/dino0706/
  • Mjesto: Baška-Rijeka
  • Moj Skuter: RR -bike patike
  • MojSpuh: YOSHIMURA TRC
Odg: SP za VX(R)
« Odgovori #40 : 14 Svibanj, 2009, 21:20:46 »
ostavi sp-jca i odi kuci pjevajuci ,moram bit vulgaran j#bo vas ti vx-ići to je za žene napravljeno da se ne prljaju pravi muški motor je sp-jac di uvijek smrdis po ulju  i bengi ......
ja danas se vracam doma i murija na stanici bila,izade mi pandur na cestu i pocne mahat(a nema palicu),a ja iz kulture poceo njemu mahat i secer na kraj prodem pokraj njega i potrubim iz postovanja

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #41 : 14 Svibanj, 2009, 23:47:24 »
ja sam ispocetka kazao da odma mjenja...jebes sp, nije to nista spesl, kladim se da ovaj vcr ide ko i sp, a o kvaliteti se ne mogu ni usporedivat.
4t

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #42 : 14 Svibanj, 2009, 23:57:28 »
po cemu je bolji... prepituravan je?

ali opet bolje izgleda...ja bi odmah mijenjao,a ti sad vidi...ti jedini znas sta zelis...2t ili 4t?! :nono:

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #43 : 14 Svibanj, 2009, 23:59:27 »
ja sam ispocetka kazao da odma mjenja...jebes sp, nije to nista spesl, kladim se da ovaj vcr ide ko i sp, a o kvaliteti se ne mogu ni usporedivat.

ne kaze niko da sp ide bolje,mozda ide,mozda ne..iako serijski sp vs serijski vxr,vxr tu nema sta trazit ako su i jedan i drugi u odlicnon stanju,al meni nije gust vozit vxra,jednostavno zatupljujuce,nije mi fun bike ko sp :D

Offline Utroba-FX

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: kariola
« Odgovori #44 : 14 Svibanj, 2009, 23:59:51 »
a nije nego kad malo bolje pogledas to je vx iz 2005 sa 22000kilometara...jedino sta ima to je deak polovni-100eura i klip i cilindar polovni-800kn.nista vise..i to da je ofarban...

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #45 : 15 Svibanj, 2009, 00:24:37 »
a mozemo mi ovdje pisat koliko oces, to ti moras probat oba dva, usporedit i odlucit... Kad ovdje nitko nije ni vidio a kamoli vozio i tvoj a i od mexxa motor da bi znao prevagnut.
4t

Offline duje87

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #46 : 15 Svibanj, 2009, 01:55:49 »
a mozemo mi ovdje pisat koliko oces, to ti moras probat oba dva, usporedit i odlucit... Kad ovdje nitko nije ni vidio a kamoli vozio i tvoj a i od mexxa motor da bi znao prevagnut.

jesan ja :P

i ne kazen da je ijedan u boljen stanju,samo kazen da mene srce vuce prema 2t  ;D

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #47 : 15 Svibanj, 2009, 14:56:06 »
Ljudi ginu ka muve na 2 kola, panduri će sve češće tuć racije, na nos će mu izać svaka kontrola... Ovako sa vx(r)-on je legalan, i boli ga kiki...  :dontknow:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #48 : 15 Svibanj, 2009, 15:19:09 »
mene stopala pandurija jedan put u zivotu na motoru i to kad san se skoro zabusia u njih jer san izasa iz nepregledne okuke a ovi staja nasrid ceste  :icon_thumright:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Utroba-FX

• forumski skuteraš
« Odgovori #49 : 15 Svibanj, 2009, 16:13:02 »
mene stopa svaki misec dva puta.jbt

evo taman sad bia sa mexxom,motor mu ej stvarno predobar.ima jedan mali friz al nista strasno.glavno da ima kod boje...
napravia je servis,fliter,ulje,remen,rolice,faz lanac,cak i novi akumulator...
motor ide u startu bolje od moga SPa sta je je...al konacnica mu je oko 120...al jbg kad ima kratku getribu....mislim da cu minjat... :dontknow:

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #50 : 15 Svibanj, 2009, 16:18:22 »
Aj utroba matereti ne javljaj se više sa mišljenjima dok ili ne zaminiš ili ne odustaneš... :zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline Utroba-FX

• forumski skuteraš
« Odgovori #51 : 15 Svibanj, 2009, 16:31:13 »
a dobro si reka jeba te....puka sam namozak vise...nemogu drzat jedan motor vise od 3 miseca....

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #52 : 16 Svibanj, 2009, 01:58:34 »
evo imam ti ja getribu od vxr-a za prodat, dam ti cak i osovine da ne trebas upresavat... pa ce ic brze  :)
4t

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #53 : 16 Svibanj, 2009, 14:22:05 »
nisan čita od početka, ali vjeruj minjaj, mexx je picajzla i vjerujen da je skut bomba, kad sam se zadni put čuo s njim još su bili planovi za ovih 200, ja sam mu inače prodo ovaj auspuh...
minjaj...
rab

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #54 : 16 Svibanj, 2009, 14:25:54 »
 :toothy12:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Utroba-FX

• forumski skuteraš
« Odgovori #55 : 16 Svibanj, 2009, 16:25:04 »
evo skut uzet jutros...na probu do ponediljka...malo ce on moga probat,ja njegovog...ima par sitnica koje me zivciraju...ali su to sitnice..mislim na estetiku... :hello:

Offline Utroba-FX

• forumski skuteraš
« Odgovori #56 : 16 Svibanj, 2009, 17:05:57 »

Evo friz...

Offline Mexx

• forumski skejter
  • **
  • Adrenalin Ovisnik
  • Moj Skuter: Gilera Runner VX(R)
« Odgovori #57 : 16 Svibanj, 2009, 19:10:16 »
evo da se i ja javim .
motor je u savrsenom stanju,mehan icki jos bolji nego sta izgleda.
jacih padova od ovog sa slike nije bilo,s tim da je motor srusila bura ,to je najjaci pad :toothy10:
sta se mašinerije tiče priče da motor je iša pa sad neide nisu tocne.
naime masina je slozena motor je letio,postepeno ej isa slabije i slabije dok ja nisam skuzio da mi je pukla platicna prirubnica-kolino od karba.
prije 15 dana sam ju stavio novu i motor opet ide,na masini je inace svaka vida nova...
to ej sve od mene sta cu kazat.
ja osobno vise volim 2t jer sam an tome odrastao i i dalje u mojim godinama(23) stunt mi je napet,moj vxr ej slozen i aj sam zadovoljan al i ovaj sp je odlican.
jedino sta me muci je spjac ovaj dosta trom do 80km/h...potrosnju nisam pratio jer sam ucinio tek 10km
trazim nekoga u splitu tko mi moze ustelat karb,variomat i sta treba da ide kako treba...ako ima netko nek se javi na pm...

Offline Mexx

• forumski skejter
  • **
  • Adrenalin Ovisnik
  • Moj Skuter: Gilera Runner VX(R)
« Odgovori #58 : 16 Svibanj, 2009, 19:17:53 »
btw neko je reka neš ti u skut je ulozeno 1600kn.-pricam o vxr
jea rajt....ulozeno je oko 3500kn ,nebi isa u detalje kako sta i koliko.a u masinu najvise.2005ta godina uvik vridi neke novce ,bez obzira na ulaganja.

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #59 : 16 Svibanj, 2009, 19:18:56 »
evo da se i ja javim .
motor je u savrsenom stanju,mehan icki jos bolji nego sta izgleda.
jacih padova od ovog sa slike nije bilo,s tim da je motor srusila bura ,to je najjaci pad :toothy10:
sta se mašinerije tiče priče da motor je iša pa sad neide nisu tocne.
naime masina je slozena motor je letio,postepeno ej isa slabije i slabije dok ja nisam skuzio da mi je pukla platicna prirubnica-kolino od karba.
prije 15 dana sam ju stavio novu i motor opet ide,na masini je inace svaka vida nova...
to ej sve od mene sta cu kazat.
ja osobno vise volim 2t jer sam an tome odrastao i i dalje u mojim godinama(23) stunt mi je napet,moj vxr ej slozen i aj sam zadovoljan al i ovaj sp je odlican.
jedino sta me muci je spjac ovaj dosta trom do 80km/h...potrosnju nisam pratio jer sam ucinio tek 10km
trazim nekoga u splitu tko mi moze ustelat karb,variomat i sta treba da ide kako treba...ako ima netko nek se javi na pm...

aj javi se ovih dana pa cemo se zaletit do ciova do garaze mi..mora bi on manje trosit i bolje ic..:)