Bila je u nas ima par dana neka racija...
Policije na svakom raskrižju, u svakom dijelu "grada"...sigurno je bilo 6,7 patrola...
I sve u krugu od 1,2 km...neznam jel to bila neka uobičajna ruta, kontrola ili...
Ali ono je bilo previše, i SAMO su zaustavaljali motore...ja idem na trenig, prođem ispod kuće, vidim doli policiju i okrenem se nasri ceste, idem drugim putem kružiti i njih sritnem u toj pripizdini, i naravno, kad sam ih vidia lagano nasrid ceste okrenia se pa nek me vataju i full gas. I nisma moga doć do treniga, nego pješice...naravno, nemam regan motor, a nemogu ga regat jer sam izgubia prometnu i tablicu, a starome teško otić u PU...nemam vozačku...takorekuć niš, ali dok nevidim policijski motor nestajem.
E sad me neš zanima...ima par dana, ispred neke trafike, kupujem sokove i smokie, i stavljam ih u sic (motor je ugašen i na nogari, nije u prometu), i taman dok sam to radia, iza leđa mi se stvori policijski dužnosnik u civilu, pokaže mi značku, i naravno neko auto njihovo privatno...
Traže dokumente,a ja ima samo one papire šta sam dobia na tehničkom i na osiguranju, te knjižicu vozila...a problem je šta u knjižici vozila piše druga boja nego šta je (a koliko samo prekršaja narpavim kad sidnem na motor...ame..)...i šta me začudilo, vide torbu sportsku na motoru, i pitaju momak, jeli imaš droge, otvori sic, šta imaš u pederuši, stani tu na auto...i pregledaju me...neš su zapisali u svoju tekicu i otišli...sa riječima..."koštat će tebe ova zajebancija"...
Jel imaju ikakvo pravo da napišu kaznu, jer nissam bio u prometu, iako sam im iskreno reka da idem sa treniga...?!?