Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ma sta to pitaj njega al to 100% nije istina!
stari runneri bas i nisu poznati po tocnosti satovapogle samo po svojoj cuki si nabro skoro 120, realnih ides 20+ manje od toga
Citat: tomof10 - 06 Prosinac, 2008, 22:47:51ma sta to pitaj njega al to 100% nije istina!ja i on isli u doljane naliti goriva i na pravcu idemo jedan uz drugog i samo gledam, a on kaze da mu po satu ide 95
neznam otkud to da je nardo jaci od replice jer je meni jedan tip nudio nardo + nadoplata za moju replicu
pa et vama je smijesno al neznam tko se zalio na replicu, narda ovdje se svi zele rijesit i kupit neki drugi spuh jer je sranje... a vama ak se dopada nardo uzimajte ga ..
Citat: Početnik - 07 Prosinac, 2008, 00:53:25pa et vama je smijesno al neznam tko se zalio na replicu, narda ovdje se svi zele rijesit i kupit neki drugi spuh jer je sranje... a vama ak se dopada nardo uzimajte ga ..vidi replica je najjaci spuh, zbog cjene i zbog natpisa MHR ono wow strasno pa zbog natpisa je samo najjaci a da ne govorim o konstrukciji spuha kuzis kvalitetan je on sve to stoji... ali kad kupujes taj spuh malo previse ime platis... tako da ono replica nikako nije jaca od narda...
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9