Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
peri sam ja karb uštelavo, smjesa je bila odlična, čelo klipa i glava je smeđa, klip je puko kod onog prozora na gornjoj strani, sva sreća pa cilindar i glava nemaju doslovno crtice. pero eto hac ti je napisao ono što sam ti ja odpočetka govorio.
de ljudi nemojte pricat, ja imam replicu auspuh i replicu kit, a to sto vi pricate sta pise na topu i sta ja znam to su gluposti, replica je zakon meni daje odlicne performanse, i jaci je i od narda i yasunija, tek oni kasnije su nesto jaci
Citat: tomof10 - 06 Prosinac, 2008, 18:38:38ja imam c20 na runneru na serijali i ide 105-110,postelovan extra i jos cekam tpr,hpc,itd naruceno u sebe isad ce doc ovaj tjedan ako ja mogu voziti c20 na serijali moze i on c16 na mhr replici a ja bi mu preporucio yasuni r jer dobro radi na tom kitu.ne vjerujem daj sliku s danasnjim novinama
ja imam c20 na runneru na serijali i ide 105-110,postelovan extra i jos cekam tpr,hpc,itd naruceno u sebe isad ce doc ovaj tjedan ako ja mogu voziti c20 na serijali moze i on c16 na mhr replici a ja bi mu preporucio yasuni r jer dobro radi na tom kitu.
najjace mi je to sto u srsena sa replicom i strujom se nije osjetilo da struja blokira skut, toliko o stelanju, a on mislio da skut leti, bolje sada ide ovakav nego u njega sa replicom, a najjace mi je cuti kada neko kaze da ce se serijala sa nardom razletjeti u 1000 km
znam vido sam taj auspuh a ovaj se meni nesto cudi sto sam stavio c20 na serijalu sve moze raditi samo se treba u stelvati a meni sad ovaj tijedan dolazi tp tpr,hpc i jos toga.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ja sam vozio tome runner i istina je ziva....mali radi sa bratom motore i nisu dabe najbolji u hercegovini i šire....popa tvoj motor je u k kupi mu sve novo jer sad u ovom stanju je katastrofa tebe je sršen dobro spizdio i ne znam sta nisi ceko i kupio bolji motoro jer je ono smece....ti se trudis oko njega stayling i to...j#bo to prvo rjesi masinu pa onda to....tomo imas od mene ....
hm...12-13sek do 80 gus + replica
Citat: igor.sb - 06 Prosinac, 2008, 22:19:10hm...12-13sek do 80 gus + replica tak ide od speeda šitfajt
tak ide od speeda šitfajt