ma bravo C16 isusati jestel vi svi normalni, due + ne traje sa c 16 nikoliko a da će MHR replica, taj auspuh max daje 16+ks na mhr team a vrti se koliko znam na neki 13000 tad najbolje ide, MHR replica se raspada već na 12500 sa shotom, zx ostavi ako ćeš da traje dugo al preporuka je Forrace on je najbolji za replicu tj najbolje daje da ne skraćuje vijek puno a iće puno bolje već sa ZX
svašta ste tu nadrobili......mhr replica kit je trenutno bestbuy kit,orginalni AW klip je odličan i ja još nisam vidio da je pukao nikom na replici a da nije bila ljuska pogreška........moja se trenutno vrti +13000 rpm sa evo 6 spuhom,prošlu godinu je odvozila 5500 km na prerađenom mina nard....nisam je štedio nimalo,stalno je bila na 11500-12500 rpm.....
1.evo ti ovak otprilike setupi :
2.MHR replica+zx base setup
3.MHRreplica+yasuni R....solidan jači base setup
4.MHR replica+nardo.....slabiji midrace
5.mhr replica+yasuni 16.....solidan midrace......trebalo bi ipak cilindar malo doradit da bi optimalno radio sa spuhom
6.mhr replica+ c20,s6R1200,polini evo......jači midrace.........obavezno preradit cilindar ga bi radio optimalno sa zadanim spuhom
što se tiče održavanja treba kariku i klip kontrolirat na nekih 10tkm na 1.2.3.4. setupima ,na setupu 5. kontrola na 5-7 tkm i na ovom zadnjem 6.setupu treba kontrolu na nekih 3-5 tkm napravit i zamjenit djelove koji su van tolerancija......