Za Gospu i Boga miloga... Jel' i'ko čita ovde...? Pa ne voze svi R i RR motore, koji će mi kua jaketa za R-a ako vozin skuter...?
I to šta će bit dobra kad se protegnen do volana od R-a, sinko, ja na R-a neću nikad pa me boli đon za te krojeve... Svak bi u kupovinu triba idealno sa motoron koji vozi ili slični ako ima u dućanu, obuć jaketu, provat sist i namistit se, pa vidit di je oko struka,
di su štitnici, di su rukavi, jeli se di napuše, 'oće li lamatat, itd...
Generalno govoreći, rukavi su na moto jaketama uvik malo duži od normalnih jaketa jer su ruke uvik nekako prema naprid, na volanu... Ali, isto tako se obično mogu stegnit oko zapešća da ne rade probleme rukavicama, i kad nisi na motoru...
Skuteraši često vole malo duže jakete, ne samo do struka... Jer položaj sidenja to dozvoljava... Ali, opet nevalja predugo, da se ne stvori 'zvono' ispod struka, a kad sidneš, od ispod 'zvona' iz smjera kretanja ulazi tona zraka koja se penje uz jaketu i ohladi te cilog...
Svaka jaketa je dobra dok se ne vozi ispod 10 stupnjeva C... I skoro sve rukavice... A onda se počne uviđat di sve i koliko zraka ulazi ispod rukavica i jakete... A borami i kacige...