baš me zanima šta bi mi ostali rekli da probamo agilitya??
mnogi su vec rekli svoje dok su ga vidjeli na slikama. Moram priznati da i ja nisam nikada vozio taj skuter.
evo ja danas vozio Runnera...SP....prvi put ....prdeka, ima snage ( serijala skoro sve)....ali nije ni baš nešto drugačije jači od mog dobrog Agility-ja...
Hoces reci da serijski piaggio ima isto ili vise snage od nakitanog agilitya?
Ako je tako, onda trebas probati nakitani Piaggio 2T (base setup, nista jace od toga).
..baš bih volio da probate mog Agility-ja...
mislim da ovih dana ide super..i da se baš mogu hvalit....( kit - 72 (80), rolice 5,8, Vespa ET4125 remen i K@N style gljiva = setup)
Danas ga provozao jedan s nekakvom Aerox race replicom..i kaže da je iznenađen..i još..i tako to....
...serijski Piaggio ima više snage od nakitanog agility-ja....50 ccm 2T = cca 100 cm 4T, ali danas nije bilo očite razlike u vožnji., čak mi je bilo ugodnije voziti Agility..- nego Runnera..nekako..bolje osjećam gas do 50...ubrzanje isto ili slično, zvuk ..- neusporedivo bolji 4T....možda bi u krajnjoj bilo razlike i više za runnera...ali išao sam samo do 55 ovaj krug
možda ipak do ljeta nabavim Runnera...nakitam ga ( imam veze kod Stage6 - vidi "nove naljepnice" )...- pa ćemo nastavit diskusiju....
nije mi bila namjera provocirat, ili pokretat diskusiju 4T-2T...samo iznio malu impresiju