Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Vozio Runnera - prvi put  (Posjeta: 8705 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Agil

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: online, od o
  • Moj Skuter: Kymco Agility 80 + K
  • Moja Kaciga: magemusy
  • MojSetup: 27 000 km Honda-Sundiro na 4T+Agility City 2T Vanilla
  • MojSpuh: magemusy
Vozio Runnera - prvi put
« : 04 Studeni, 2008, 20:22:22 »
evo ja danas vozio Runnera...SP....prvi put ....prdeka, ima snage ( serijala skoro sve)....ali nije ni baš nešto drugačije jači od mog dobrog Agility-ja....

Još me i nerviralo 2 T prdekanje...

A osjećaj...ono ispod koljena imaš okruglasti prednji dio, kao sapi od konja...ili još preciznije - kao da jašeš trudnicu...čudno...

....pitam se treba li to jednom skuteru...hm.....da ne potežemo neoborivi argument zvan "gajba pive"...zbunjem sam talijanskim dizajnom

... a baš sam mislio kupit jednog , nek se nađe....

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
Odg: Vozio Runnera - prvi put
« Odgovori #1 : 04 Studeni, 2008, 20:31:39 »
baš me zanima šta bi mi ostali rekli da probamo agilitya??

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #2 : 04 Studeni, 2008, 20:50:26 »

mnogi su vec rekli svoje dok su ga vidjeli na slikama. Moram priznati da i ja nisam nikada vozio taj skuter.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #3 : 04 Studeni, 2008, 20:53:41 »
evo ja danas vozio Runnera...SP....prvi put ....prdeka, ima snage ( serijala skoro sve)....ali nije ni baš nešto drugačije jači od mog dobrog Agility-ja...

Hoces reci da serijski piaggio ima isto ili vise snage od nakitanog agilitya?
Ako je tako, onda trebas probati nakitani Piaggio 2T (base setup, nista jace od toga).

Offline Agil

• moderator mini
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: online, od o
  • Moj Skuter: Kymco Agility 80 + K
  • Moja Kaciga: magemusy
  • MojSetup: 27 000 km Honda-Sundiro na 4T+Agility City 2T Vanilla
  • MojSpuh: magemusy
« Odgovori #4 : 04 Studeni, 2008, 21:54:31 »

mnogi su vec rekli svoje dok su ga vidjeli na slikama. Moram priznati da i ja nisam nikada vozio taj skuter.
evo ja danas vozio Runnera...SP....prvi put ....prdeka, ima snage ( serijala skoro sve)....ali nije ni baš nešto drugačije jači od mog dobrog Agility-ja...

Ako je tako, onda trebas probati nakitani Piaggio 2T (base setup, nista jace od toga).

..baš bih volio da probate mog Agility-ja...

mislim da ovih  dana ide super..i da se baš mogu hvalit....( kit - 72 (80), rolice 5,8, Vespa ET4125 remen i K@N style gljiva = setup)

Danas ga provozao jedan s nekakvom Aerox race replicom..i kaže da je iznenađen..i još..i tako to....

...serijski Piaggio ima više snage od nakitanog agility-ja....50 ccm 2T = cca 100 cm 4T, ali danas nije bilo očite razlike u vožnji., čak mi je bilo ugodnije voziti Agility..- nego Runnera..nekako..bolje osjećam gas do 50...ubrzanje isto ili slično, zvuk ..- neusporedivo bolji 4T....možda bi u krajnjoj bilo razlike i više za runnera...ali išao sam samo do 55 ovaj krug

možda ipak do ljeta nabavim Runnera...nakitam ga ( imam veze kod Stage6 - vidi "nove naljepnice" )...- pa ćemo nastavit diskusiju....

nije mi bila namjera provocirat, ili pokretat diskusiju 4T-2T...samo iznio malu impresiju

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #5 : 04 Studeni, 2008, 21:57:15 »

mislim da ovih  dana ide super..i da se baš mogu hvalit....( kit - 72 (80), rolice 5,8, Vespa ET4125 remen i K@N style gljiva = setup)

Danas ga provozao jedan s nekakvom Aerox race replicom..i kaže da je iznenađen..i još..i tako to....

...serijski Piaggio ima više snage od nakitanog agility-ja....50 ccm 2T = cca 100 cm 4T, ali danas nije bilo očite razlike u vožnji., čak mi je bilo ugodnije voziti Agility..-ja nego Runnera..nekako..bolje osjećam gas do 50...ubrzanje isto ili slično, zvuk ..- neusporedivo bolji 4T....možda bi u krajnjoj bilo razlike i više za runnera...ali išao sam samo do 55 ovaj krug

možda ipak do ljeta nabavim Runnera...nakitam ga ( imam veze kod Stage6 - vidi "nove naljepnice" )...- pa ćemo nastavit diskusiju....

nije mi bila namjera provocirat, ili pokretat diskusiju 4T-2T...samo iznio malu impresiju

za zvuk je sasvim i apsolutno okus......
ako skocis do moje velike selendare, dat cu ti djir na roxa sa duetom, jaja ce ti se dic do grla  :icon_biggrin:  :o

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #6 : 04 Studeni, 2008, 22:01:15 »
haha .....mislim da bi mu to bilo ko da je sjeo na gp800 :laughing7: :laughing7:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 04 Studeni, 2008, 22:08:41 »
Zvuk je subjektivan dojam i ako se nekome svidja, ne mora znaciti da se i meni svidja. Iskreno, 4t masina od 50ccm sa Leo Vince topom se odlicno cuje.

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #8 : 04 Studeni, 2008, 22:16:00 »
Zvuk je subjektivan dojam i ako se nekome svidja, ne mora znaciti da se i meni svidja. Iskreno, 4t masina od 50ccm sa Leo Vince topom se odlicno cuje.

potpis,...vidio sam kako se cuje baotian sa samo topom od technigasa...onaj leo vince za baotiana se moze sakrit... :icon_thumright:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 04 Studeni, 2008, 22:23:34 »

potpis,...vidio sam kako se cuje baotian sa samo topom od technigasa...onaj leo vince za baotiana se moze sakrit... :icon_thumright:

Ma moze on imati bozanstven zvuk, ali sto kada neide.

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #10 : 04 Studeni, 2008, 22:28:27 »
ima tu jedan krelac svaki jebeni dan oko 4 sata prolazi

zip 50 4t i gljivu i leovince 4road ima bez prigusivaca

malo mi fali da ga autom ne poravnam jedan dan  :angry9:

pas mater 50 ccm 4t i auspuh koji ne da prdi nego to je grozno za slusat i tak se vozit gradom vauu

a lik ima jedno 30 god i tako glupi izraz lica(nasmiješen radi auspuha) vidi se odma da jedino kae yebo u zivotu je taj auspuh i cilindar  :confused5:

btw honda lead 100 ccm koju sam kupio iz zajebancije da imam uz bmw i vxr, pere klince po kvartu na talijanskim 50 ccm bez blokade ko od šale po ubrzanju,voznji ubrdo itd -krajnja oko 90-95 kmh po celeru a nit ga ne cujes  :notworthy:
« Zadnja izmjena: 04 Studeni, 2008, 22:31:13 Aleksandar »

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #11 : 04 Studeni, 2008, 22:29:03 »
Ima frend agilitija i lijep je to skutercic, lijepo ide ( na zadnji cak xD ) .... ali 4t je to.... dodi do dj i probaj moju pilu :D !
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #12 : 05 Studeni, 2008, 00:01:33 »

Naravno, niti ja.

Nego, ja nisam nikad vozio 50 ili 80 ccm 4T pa niti nemam predodzbu kako to ide i zato me iznenadilo da je 80ccm slabiji od 50ccm 2T. Odnosno, jasno mi je za snagu, ali moment dolazi iz zapremine pa bi (napamet govoreci) ocekivao bolje performanse na 80ccm 4T.

Ono kaj sam htio reci - kad 2T nakitas na 70ccm i to base klasu (o jacim da i ne pricam), to je nebo i zemlja u odnosu na 50ccm 2T.

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #13 : 05 Studeni, 2008, 00:46:05 »
Mozda ti je cudan prag izmedju nogu, jer nisi navikao. Ja to obozavam, predobro mi je!! Svi skuteri sa pragom izmedju su mi najlepsi... Svaki skut je drugaciji po sebi, meni tako kad sam seo na SF2, bzv skroz, ne znam davozim, polozaj nogu previsok, zgrcen
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #14 : 05 Studeni, 2008, 14:19:52 »
Mozda ti je cudan prag izmedju nogu, jer nisi navikao. Ja to obozavam, predobro mi je!! Svi skuteri sa pragom izmedju su mi najlepsi... Svaki skut je drugaciji po sebi, meni tako kad sam seo na SF2, bzv skroz, ne znam davozim, polozaj nogu previsok, zgrcen
ti se salis?

sf2 je najudobniji motor sto postoji na trzistu,sve i svasta sam probao,al nijedan nije kao pezo

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 05 Studeni, 2008, 14:28:18 »
Ono kaj sam htio reci - kad 2T nakitas na 70ccm i to base klasu (o jacim da i ne pricam), to je nebo i zemlja u odnosu na 50ccm 2T.

Da, bas to.
Znaci nema potrebe pretjerivati i da nakitani skuter trosi 10 Litara kako se vlasnici 4t masina vole izrazavati. Dovoljno je staviti cilindar od 19ccm vise i snaga raste kao kreditna kamata kod lihvara. Potrosnja se krece ispod 5L, a kada krenes put Grobnika od Zagreba, onda se voli spustiti na 3.5L kao u mom slucaju.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #16 : 05 Studeni, 2008, 14:57:17 »

...serijski Piaggio ima više snage od nakitanog agility-ja....50 ccm 2T = cca 100 cm 4T, ali danas nije bilo očite razlike u vožnji., čak mi je bilo ugodnije voziti Agility..- nego Runnera..nekako..bolje osjećam gas do 50...ubrzanje isto ili slično, zvuk ..- neusporedivo bolji 4T....možda bi u krajnjoj bilo razlike i više za runnera...ali išao sam samo do 55 ovaj krug

Vozio sam baotijana 50ccm i mogu slobodno reć da motor nejde s mjesta, jedina prednost mu je kaj je udoban i nema "cukanja" kod ubrzanja pa ga je gušt vozit... Ali samo vozit, jer kad treba stat, treba vam jedno 50 metara pri 50kmh da se zaustavite!

Htel bi probat Zipača 4T...

Vjerujem da 80ccm 4T ide puno bolje od serijale ali onda su tek približne performanse 2T skuterima i onda nije više tak prevelika razlika u potrošnji  :toothy11:

A zvuk je stvar ukusa... Meni osobno su draži 4T radi tišine, ali od kad sam čuo Yasuni R-a ostajem pri 2T  :toothy3:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #17 : 05 Studeni, 2008, 14:59:59 »
jedina prednost mu je kaj je udoban i nema "cukanja" kod ubrzanja pa ga je gušt vozit...

Ovo prvi put cujem, to nisam cuo niti od vlasnika takvih skutera.

Offline veka84sb

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #18 : 05 Studeni, 2008, 15:07:46 »
Vozao sam zbiljam puno skutera i najcudnije je sto cak i 2 ista skutera nisu ista za voziti ... Sto se tice 4T meni se zvuk svidja ali izmedju zvuka i brzine radije biram brzinu ,sto se potrosnje tice ...ako ide ja se necu zaliti  :icon_thumright:

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #19 : 05 Studeni, 2008, 23:42:48 »
ti se salis?

sf2 je najudobniji motor sto postoji na trzistu,sve i svasta sam probao,al nijedan nije kao pezo
jaooo kako li si sad ostao ziv...?
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·