😂😂😂😂😂
Evo ga dosao i taj dan da je masina dosla doma,napokon se moze pocet s radovima..
Za pocetak je u planu otvorit masinu i zamjenit lezajeve na radilici,provjeriti u kakvom je stanju radilica.. imam pitanje u vezi radilice koliko je pametno stavljati base kit na serijsku radilicu i koje lezajeve preporucate da stavim na radilicu?
evo da nebi bilo da se zezam evo i slika
Znaci u planu je otvarat masinu i promjenit lezajeve na radilici,zatim uocio sam neku masnocu ispod polutki.. tako da ce se otvarat getriba.. zna li netko mozda koliko je posto ova getriba od zipa ili su od piaggia sve getribe iste?
Stanje termogrupe je perfekno kao avion.. nema riseva to je prvi znak da nije ljepio,zatim uocio sam da tko je vozio ovu masinu da je zaboravo staviti dihtung izmedu glave i cilindra,masina je dosla s komplet strujom tako da na devetku ide pia struja,uz to kao na slici se vidi i da je neki serijski auspuh koji ce dobro doci,dosao je s nosacem motora koji jako slici na nosac od kinesceta tako da je lako moguce da ce ic masina bez ikakvih problema na ramu,u planu je jos probat stavit mono vilicu naravno ako ce ic, tako i sama prednja felga s drugim diskom i komplet kocionim sustavom imam neke pumpice od aeroxa tako da cu probat to slozit naravno ako imate neke plocice za predlozit da okej..
Planiram sloziti i zadnji amortizer od pia na kinesce ali to ce biti neka kemija ili neki drugi amortizer npr yss kojeg sam imao na prosloj devetki
Ovu kemiju planiram voziti sa: dr evo 70cc sa yasuni r spuhom i s polini vario (negdje u steku imam i linearnu polutku) tako da ni to ne gine
Btw masina je placena 500 kn, kak je krenulo ovo bu bilo budget slaganje devetke