Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a muka, jbt, ne znam sad kolko ce diht masa imat efekta izvana, al probaj dobro oprat brake cleanerom, i cak necim nahrapavit aluminij ako vec ides na tu soluciju i debelo namazat... jel isti tip dihtunge bio prije?
a ne znam stvarno, ako si dobro staru dihtungu ocistio i ako su iste, nebi smjelo pustat... ili da probas jos ako treba dotegnut srafe, ali sad sa moment kljucem, da pusudis ako mozes...
Nekako tu osovinu radilice pocisti i zagladi inace ce i novi semering brzo procurit (bitan je samo dio gdje semering ima kontakt)
Citat: ljubo46 - 23 Svibanj, 2022, 20:39:05Nekako tu osovinu radilice pocisti i zagladi inace ce i novi semering brzo procurit (bitan je samo dio gdje semering ima kontakt)pokusa san jedan dio san skinija tj ispolira lipo al ta druga slika tu jedan friz je malo dublji njega nemogu a mislin da nije pametno da samo sa jedne strane skidan toliko puno pa necu toliko tanjit radilicu jer onda semering nema kontakt
Citat: Fuzzwan - 23 Svibanj, 2022, 21:13:40Citat: ljubo46 - 23 Svibanj, 2022, 20:39:05Nekako tu osovinu radilice pocisti i zagladi inace ce i novi semering brzo procurit (bitan je samo dio gdje semering ima kontakt)pokusa san jedan dio san skinija tj ispolira lipo al ta druga slika tu jedan friz je malo dublji njega nemogu a mislin da nije pametno da samo sa jedne strane skidan toliko puno pa necu toliko tanjit radilicu jer onda semering nema kontaktNemozes ti toga skinut toliko puno.Finiji smirgl i zagladi to na fino koliko god možeš