Pozzz svima,evo i mene nakon neke male stanke...Postao sam vlasnik jednog Kinesceta,neki budu rekli da sam lud pored toliko skutera a ja jos jednog nabavio..
U pitanju je Baotian bt50qt9... mala devetka uglavnom.. neki me poznaju po onoj mojoj staroj plavoj devetki koju sam teskog srca prodao.. ali neka,zato sam nabavio drugog kojeg planiram slozit da bude jos bolji
Jos davno prije dok sam vozio plavu devetku sam planirao stavljati masinu od zipa 4t ali to ne bi bilo fora kad je i ovak 4t,zato mi je drugi plan bio stavljati zipovu masinu 2t i naturijat bar na base setup, drevo 70 ac i yasunia na ac... ak bog da srece,para i veselja bude bio i lc....
Skuterce je u solidnom stanju,masina je u top stanju,plastike i nisu tak bajne ali bar za njega nisu plastike tak skupe kao i drugi dijelovi, od ulaganja ima stavit retrovizore i slozit da rade stop svijetla... ostalo radi (za sad)
masina od zipa je trenutno kod drugog kolege ali dogovor je 700 kn za komplet masinu (znaci sve kaj ide uz nju), naravno tako i samo skuterce je placeno 350kn... org zipa nisam nigdje nasao ispod 1500kn,ali zapravo nisam se bas nekaj ni pretjerano ni trudio da trazim zipaca... tako da idem sada probat ovo slozit sta sam prije mislio slagat zip na maloj devetki
mozda zvuci glupo al kaj sad jos nisam u hr vidio devetku s zip masinom..
naravno u papirima nisam vec dugo vidio jel neki model 4t ili 2t.. tako mislim da to na tehnickom nebi trebalo stvarati problem,bar je lakse blokirat 2t na 45 km/h nego 4t
btw evo nekih slika od skuterceta :