Kupljen 22.07.2020 u cca 16:30 u Vrsima. Teh i rega ističe 24.07, ali sam ga svejedno 22.07 već odvezao regat i osigurat jer su zvali kišu... Ako koga zanima, registracija i tehnicki sa novom prometnom ispali su me 591 kunu, a full osiguranje sa obitelji i suputnikom 381 kn.
Ne znam što mi je, al samo naletavam na 2002 godišta ... stvarno ako malo dublje tražiš, zoveš rodbinu, matretiraš susjede, naletiš na svakakve skutere po Zadarskoj županiji... Imao sam ogrobno velike sreće sa MalaMutijem F15 predstavljen također u Garaži podforumu jer sam ga uspio prodati za novce koje sam htio, kroz točno 7 dana traženja "maxi" skutera, od nexusa, beverlya, burgmana, yamahe, naletim na Skippera. Išao sam ga pogledati samo da vidim kakav je i jel valja uopće išta. jel me 150 4T uopće može potegnuti.
I tako, dođem ja u Vrsi na nagovor frenda jer je skuter od starijeg prvog vlasnika, pomorac, vozio ga samo po ljeti, Vrsi-Zadar-Nin i po kruh... prodaje ga jer ne može više voziti jer je već star i invalid, tipična priča da se lakše proda skuter.. ma dajj.. i još ono ima kufer originalni od Vespe, veliki sa naslonjačem. Kako sam došao, gledam u skuter i postao malko nervozan i želio sam ća iako mi se skuter po plastikama izgledao gotovo novo. Sve plastike na broju, tu i tamo koja sitnica,
22.310 km na satu, sat pokazuje, okreće kilometre, onaj dole niži display ne radi, ne radi kazaljka za napon u akumulatoru... ostalo više/manje sve radi! čudo! Upalim skuter, vidim, sve lampice radu itd... pitam djedu kad zadnji puta napravio veliki servis, kaže on junački 2012-ste godine. Ja i tata ga gledamo, gledamo sebe... ja reko pa dobro, jeste barem ulje minjali.. kaze on da je, svakih 2 godine... ja ono, pa ajde, nije loše.. otjero čovik unuka po neki fascikl, kad mali donio račun od skutera, svaku povijest radnje zadnjih 18 godina u Piaggio centru Zadru. Ja gledam u fasckl, ne vjerujem što vidim. Idem dalje gledat skuter, gume prednja 2007, zadnja 2014, 2 godine star akumulator kako se ulje u motoru mijenjalo, i neke sitnice su mijenjanje kroz godinama. Čudo da mašina taknuta nije. I da, dida stvarno invalid, pokazivali slike, skupilo se pola sela, skoro cijela obitelj i tako... simpatični ljudi i stvarno vjerujem da je tako... kako rekli
Fotka sa paškog mosta kad smo ga vozili kući:
Fotka iz Novalje kad sam sa njime isti dan samo nastavio na posao:
Kako god, uvik me dopadne da moram sjedalo nanovo na svakome tapecirat haha ...
I ovo su novo naručeni dijelovi koji su danas upravo stigli, no gume još čekam:
EDITT: ubacio sam nove fotografije jer su stare nestale