Nisam nigdje spomenuo da trazim jeftino rijesenje. Posalji cijenu na pm.
U oglasu mu stoji 250 kn, na telefon mi kaze 450 ili 300 ako mu posaljem svoju pumpu i onda sam se sjetio da bi to mogao biti taj genijalac.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Da, to je pederski, tako je bilo i ostalo glede dizanja cijene. Cak je uvijek igrao na navlakusu kad mu dodjes, veli ti jednu cijenu, e onda kao nakon otvaranja ima tu jos posla pa ti zasoli cijenu gore.
Ja sam dugo drzao realnu cijenu, ali zbog debilcine koja radi damping moram i ja srati, ali barem iz druge jasno definiram koliko je sve, a radi se o jebenoj trecini cijene i manje od toga, od nove pumpe, a pumpa je slozena bolje nego nova iz trgovine.
Nakon sto mi se hrpa ljudi pocela zaliti i dolazii nakon njega, morao sam promjeniti pravila igre, jer posten nemres izac na kraj s prevarantom. Znaci to je apsurd, trudim se i odrzavam ajnpric da radi, a ovaj ga bukvalno unistava i iskorjenjuje, na nacin da ces se u 1 danu nagurati 2 puta.
S trece strane ima jos jedan problem, jer su ljudi mutavi, i sugaju se za sto kuna, a zapravo na kraju plate vise i dobiju sj#botinu koju vise nemres ni popravit, i muljatora s druge strane koji ti ne moze nista drugo pametno reci nego, prebaci ga kod mene na karburator, nakon cega ces i imati apsolutno upropasten skuter.
Svi danas sve znaju, ali ce radije otic kod tamo nekog slatkorijecivog cmrljavca jer je mizerno jeftin na prvu, koji ce ti naplatit to sto je doslovno nepovratno unistio pumpu, i onda kad mi takav ranjenik donese pumpu nakon njega, tu je kraj, a od mene se u toj zavrsnoj fazi ocekuje da poklanjam jer svi nemaju vise lipe u dzepu tada, to mi je fascinanto, ulozis najvose truda i vremena, i novaca, i na kraju jedes g#vn#, a dok čmrljavac kesira za izdrkanu kurcinu, tako je bilo i uvijek ce tako biti.
Normalne ljude koje prepoznam, maksimalno im izlazim u susret, za cijenu pumpe mi donesu cijeli skuter i sve pregledam, ispravim i rijesim. A one jeftine sj#botine gdje je unisteno ono sto se nikada ne pokvari, jbg to sve i kosta i nakupi se, a da ne govorim o kolicini vremena.