Nema od tog nista da bude ozbiljno, to su sve postala jebanja za lipu jer danas kupis sto hoces za steku cigareta, jedino sta me drzi je hobi sto sam vozim te skutere, a tesko mi je odjebat nekoga samo tako posto ima pojedinaca koji bi se stvarno htjeli voziti, a njima sam spreman izaci maksimalno u susret jer ih gledam kao dio tima, uzimajuci u obzir koliko ce te to kostat, jer ne deracim nikoga da moze reci kako je ovo skuplje od odrzavanja skutera s karburatorom.
S druge strane, probao sam samo i iskljucivo raditi recimo s pumpom. Dakle to je tvoj zadatak da radi i mirna bosna. Tako bi i trebalo biti, i sve bi bilo super. Ili recimo kad kompletne injektore ispitam i kazem ti da su 100% ispravni i s ove 2 stvari riiesio ono najteze.
Recimo dijagnostika tj. provjera ispravnosti je bila za kikiriki, sve uzimam u obzir da bude i po 10x manje nego sto je za ocekivati.
Ali onda na scenu nastupa problem. Kod mene radi, kod tebe ne radi. I onda mi krenu prijetiti. Velim, vrati da vidim, ako je tako,nema problema. Dobiiem pumpu sa smecem unutra i eto zastone radi. Ili pak imanesto drugo sjebano na skuteru i onda ja moram traziti problem preko telefona, a debil je kontra okrenuo crijeva recimo, ali mi se prijeti.
Ja kad je ugradim sa stola, nikad mi se jos nije desilo da ne radi na skuteru, i onda tu krece jebacina mozga.
Bilo je i ovakvih slucajeva. Frajer hoce injektor. Testiram prije slanja, i radi. Zove lik i veli kako je sjeban. Ok, velim naivno vrati jer je neki tezak lik. Dodje injektor, on radi perfektno. Vratim nazad, on opet meni kako je radi, a od prijatelja je ovaj put probao njegov i taj radi!!!!! Auuuuu koja masaza mozga.
I onda krecemo dalje, dijagnostika preko telefona, nabodi tu ovako onako, provjeri to.... da bi kreten imao sjebani zicu koju je netko prelomio nestrucnim cupanjem i u ko acnici piganjem pod jakim kutem. I eto taman se desilo da ju je drukciie provukao i dobila je spoj s frendovim injektorom. E onda krecu isprike. A ja bankrotiro. Od tad sam poceo izgarati i postao sam vrlo agresivan na lazne reklamacije, naravno da sam na lijecenju nakon sto sam napravio neke pi*darije. Jer danas su svi navikli rec, ovo ne radi, hocu novo. A to ti je kineski djir sa zamjenskim dijelovima, i tu su u pravu.
Ja sam se tu usko nasao i to mi je bilo super, ali prica je morala otici u sirinu i tu sam najebao. Sreca pa sam s celicnim zivcima konacno poceo misliti, ako nista drugo kroz negativno iskustvo, tako da je to vec u silaznoj fazi i vracam se na normalu.
E da, iima jos jedan problem. Velis covjeku da je zaribao jer mu je puklo crijevo ulja, i sad mu velis kako neces raditi generalku jer je tvoj posao ajnspric. On ode i vrati se direktno od majstora sa hrpom kineskih dijelova po cijeni Audija A6, ijos k tome ti dijelovi su doslovno nevaljali, i nestrucno su sastavljeni.
Ako se osnovna mehanika ne moze sklopiti kako treba, onda nek sve ide u k**ra*, a ja ta g#vn# vise ne jedem, a silovao sam se vec puno puta cime podcjenjujem i ponizvam sebe.
Evo ovak to izgleda, odmah nakon "majstora"
Jer NOVO JE NOVO
I ovaj vasljiv kineski cilindar
na ovo je zaboravio
Doslo je vrijeme kad se samo isplati prodavat kinesku robu i to je kraj. Ja tebi prodam NOVO, ti sretan ko malo balavo dijete i vices okolo NOVO JE NOVO, a zapravo si najveci kreten i debil jer si ozenjen samo tako, a ti se jebi s montazom i svim tim sto ce trajati do prekosutra.
Kad crkne, kupis novo opet i bok. Nikakva popravljanja, jer popravljanja se ne isplate, naravno da se ne isplate kada radis s govnima, jer pita od govana se ne moze napraviti
A kad imas prave stvari, onda se s takvim polovnim moze sve lijepo reparorati i navozis se ko covjek jer sam biras i odredjujes kvalitetu materijala.
Jer, j#bo ti danasnje novo u velikoj vecini slucajeva.