Žiga moram ti nesto reci glede statistike iz Slovenije. Dakle, koji god dio sam dobio na testiranje i reparaciju, on je bio, onako do krajnjih granica "provjeren" u pokusaju popravke, i moram priznati da se jako puno namucim zbog neplaniranih poslova, a postigli smo dogovor u naprijed, ali nema veze, uvijek izadjem u susret jer ste jako korektni i to cijenim.
Evo ti primjer od jucer, dosla pumpa, i ajde to sto je malo nesto puklo, medjutim, klip je toliko zapekao u cilindru da to jos nisam vidio, a radi se o novijem modelu s Factorija. I onda da bi ga izbadio, moras pazljivo grijati i grijati, ali uzalud, to te tocke da je se plasticni dio klipa odvojio od metalnog sto jos nisam dozivio. Da bi spasio klipnjjacu u zapeknutom klipu, morao sam je pazljivo ispresati dok je sve unutta, a onda unistiti i iskasapitii klip jer je zaljepio na bareem 1/3 povrsine... Budem kasnije stavio sliku klipa, to je od stajanja...
Uglavnom, moras biti jako oprezan s polovnim dijelovima kod sebe, jer su jako jako velike sanse da ces popravljati prvo tudje greske, i dijelovi znaju dosta jako propasti od stajanja. Recimo ja cuvam dijelove godinama u savrsenim uvjetima glede vlage, i nikad problema sa stajanjem...
To me je podsjetilo i na onu masinu kojoj su lezaji onako brutalno prolupali.
Dobro je da si postigao dogovor, a radilica RMS ili TOP bi trebala biti ista stvar, makar bi ja prije uzeo TOP, jer kad sam je uzeo za karb, ucinila mi se kao 1/1 poput OEM radilice, onako vizualno.