Ak drevo sa 122 gpsa nije slaganje, i popraceno sve sa radovima i slikama prerada, onda treba cijeli forum zakljucat
Stvarno jave se likovi koji nis ni ne objavljuju nit slazu ista i kad dodu na forum onda poseru i to malo sto ima na forumu sto netko napravi
Takvi likovi nista ne objave jer bas od ovakvih kao ti koji dume nemaju ostanu posrani. Pametujes nesto Polini Malossi a neznas kaj je blokada za variomat.
Zapravo bas mi drago kaj nisi uzeo Dopplera sada ce ti ici losije. Dok ce Zvonkec na Doppleru lakocom mlatit 100gpsa , tvoj ce urlat na 11000 dok se ne rastepe.
Hahah pa sta se ja imam s tobom raspravljat i svadat , lik ajde oladi , boli me briga ciji ce skuter.ic bolje i brze. Ako nest znam pomoc cu i ja nekom necu srat kak.je tulav.i kak nezna nes osnovno. Pa mislis da samo s doplerim skuter ide 100 gpsa haha ostali ne idu , peugeot se ni nemore zavrtit na 11 iljada nit ce moc . Vidio si u temi kolko mi skuter ide i na kojim okretajima radi, bitno da si sutio sastrane dok su dario i ostali isli pomoc. A i svi znaju da se minarelli vise vrti neg ostali. Ak masini to pase i ide dobro onda u cem je problem?
Iako nije jos ustelan
Ak te bas zanima prvi skuter u zivotu sam uzeo prije tocno 9 mjeseci , sad sam na trecem. nisam blage imao gdje se sipa antifriz i toci ulje i osnovne stvari u vezi skutera. Pogotovo oko tuninga. jer me to nikad nije zanimalo nit sam voziio ikad.
U tih 9 mjeseci koliko sam citao po netu i forumu i ucio se sam kod kuce uspio sam neke stvari i naucit. A kao sto vidis neke i dalje ne znam , bar priznam nit se sramim . Jebe mi se sto ti znas dost toga jer ti radis u "servisu" ..sta ja imam od toga? Kad ces me posrat kao i sve ostalo na forumu
Uostalom sta se ti stalno nalazis uvrijeden u svemu tome kao da bas tebe netko stalno proziva ?