Sto se tice selena , sto su stariji to su meksi i manje elasticni,ponasaju se kao zvaka, utisnu se osovine u jednu stranu.
A one male u bloku obavezno treba zamijeniti s lezajima jer su preoptereceni sa serijskim nosacem. Zaboravio sam im dimenzije, ima ih za kupit u LC-u, idu po 2 komada umjeso 1 selena jer ne postoji tako sirok u toj dimenziji. Dakle trebaju 4 lezaja oko 100kn sveukupno. I kad se stave lezaji, onda treba malo produziti nosac motora izmedju lezaja jer je razmak od lezaja do lezaja iznutra veci nego izmedju 2 selena, zato sto selen ima izbacenu piksu,a lezaj je na nuli pa to treba nadomjestiti.
I imam vam tih selena sto sam dao raditi u raznim tvrdocama, imam cak i male , ali tvrdje od originala. Trebao bi probunarit po steku.
I nije lose staviti tvrdji selen u usicu bloka gdje se kaci amortizer,manje se uvija.
Ja sam probao najtvrdje selene i serijske. Sa serijskim je milina, ali nije za ganjanje. A s tvrdima ga bacas na 110 opusteno, samo sto vibrira, nije cak neugodno nego se plastike trose, i uvijek nesto zvrci,a sve je na mjestu,jednostavno rezoniraju plastike,2 otpadaju kazaljke sa sata