Evo stigao novi skuter u moju garazu, trebam nesto sto hoce dobro ici a da nije 50cc pa sam uzeo sr 150ac 2t
Godiste 2000, presla 20 000km. i ono dosta je u losem stanju. Imam gore multivar i auspuh leovince touring.
Vec sam danas krenuo s totalnim rastavljanjem svega.. imam puno posla no zima je duga pa se stigne.
Lezaji radilice imaju lufta pa sam narucio nove lezaje NTN Japan i nove semeringe, tako da bude pic pic
Slozio sam u nosac masine odmah iglicaste lezaje i pixe te stavio tovatne unutra sad masina bude fino fixna a ne da plese okolo...
Kupio sam i original Mikuni tm 24 koji ide gore na saraf..
Isto tako kupio sam i Malossi 172 ac cilindar kit u izvrsnom stanju..cilindar je malo portan tako da ne bude bas serijala cista jel..
Plan je jos getriba od sp-180, zadnja celjust, glavcina i disk od sp-a.
Nova prirubnica od karburatora, nove usisne lamelice, novi iglicasti lezaj polini, novi osiguraci, zadnja kocnica s pumpicom i lajtungom od sr 50, prednja maska od 50cc vodenjasa. Nove zadnje stop svjetlo, remen od sp-a mitshuboshi, centralni malossi bijeli dugi, nove rolice i klizaci..itd bude jos nesto sigurno trebalo.