Budem stavio nesto naljepnica da nije ovako bas sve golo..
A sto se dijelova tice pa sta ja znam nije tak skupo nest pretjerano...srku sam platio 4200kn i jos sam skoro toliko ulupao u nju i sad je kak se spada...
Nije pretjerano skupo. Zamijenis sve kaj treba i onda znas kaj vozis. Sigurno ce ti ga biti gust voziti.
Inace cesto znam vidati tvojega bivsega nexusa i mogu ti reci da ga novi vlasnik cuva podjednako kao sto si ga i ti. Otisao je u dobre ruke.
ma da vidas mi nexa..heheh bas mi je drago zbog toga
Setup super al na izgledu se mora poradit preko zime izgled mora bit dostojan setupa.. malosi naljepnica o b a v e z n o
vec sam tri malossi nalje stavio i odma sam dobio 10kmh krajnje
kombinacija boja meni najbolja,to si po nexusu bivsem kombiniral?
dobar je al kaj ja znam..bolje da si kupil najbolji skuter na svetu nego sr vazdusara
pa ono tak je ispalo iako se toga nisam sjetio hehe
ma ovo je pol najboljeg na svijetu
Kad pogledas neki midrace setup koji bi isao tu negdje uz 172 bi te kosto ko da slozis ovo na novo.A o rezultatima ni necu,oces od dugotrajnosti,voznji itd.
On topic: Super je eserka U kratkom roku slozeno,a kvalitetno!Jedino sto mi se ne svida je raspored boja,mozda bi bilo bolje kad bi i rep bio crveni ali to je sve stvar ukusa,tebi se vj ovako svida i zato si ga tako i polakiro btw.daj neki video,sta si skrtica
da i ja mislim da bi bilo bolje da je zadnji kraj crven no sad je gotovo, budem ga s nekim naljama malo podigao
nema videa do proljeca....jucer sam ju malo ganjao (145kmh) po satu i pustio sam gas, bilo mi ju zao tak terat, a svjecica je bila onako svjetlo smeda...neka sve ceka proljece ko ga hebe
pa ce onda biti stelanja u finese i neki video