mali update...
imao sam kombinaciju za nekog runnera cijelog na kojem je bio veći karb itd, međutim to je propalo pa nastavljam dalje po pitanju mašine kako je i bilo planirano, čekam neke novce pa se bacam u potragu multivara i karba 17.5.. ako neko ima može ponudit
nije se ništa pretjerano radilo na skutu, polirale su se neke stvari sve je složeno više puta gore dole da vidim dal sve paše (blatobran spuh, nosač spuha itd...) pa evo nekih slika od tih poliranih djelova
top auspuha sam ispolirao koliko se dalo, nije savršeno jer sam ostao bez brusnih papira, ali tako i tako ce taj polish teško opstat na njemu pa je to to, barem za sad...
našao sam kod frenda stari znakić od arrowa, onaj koji ide na top, ogulio sam staru boju četkom za roštilj, bila je dosta loša i mrvila se a računao sam da ću četkom najmanje štete napravit... pa sljedi primer, žuta baza i pokušaj farbanja detalja na znakiću u plavu i bezbojni lak preko svega... ne sviđa mi se rezultat jer je to detalj koji zapne za oko i trebao bi bit jako dobro izveden... neznam, vidit ću kad počmem vozit kako se farba na znakiću ponaša, možda otpadne i od temperature neznam, uglavnom kad drugi put budem radio prvo ću slova i obrub pofarbat u plavu zaštitit trakom i onda žutu preko svega, evo kako je to ispalo
u međuvremenu je došla spomenuta gljiva, nisam ju ni probao, samo sam namontirao, fora izgleda onako sastrane, ali ne vjerujem da će se skut sa njom dat uštelat, vidit ćemo šta će bit
poliranje ručica, prvo sam polirao desnu ručicu od prednje kočnice, pa onda ljevu od zadnje, neko ih je farao neznam ni ja čim uglavnom bilo je 5 slojeva farbe na njima, sve sam skinuo i ispolirao
od ljeve nemam slike kako je izgledala na početku ali da se zaključit po desnoj...
desna ručkica je moje godište a ljeva je godinu dana mlađa
izvadio sam i zadnje pakne i kotač sve prešmirglao i očistio, napravio kose kanaliće na paknama i sad to još moram sklopit nazad... od toga nemam nažalost slike... zadnja guma je totalka ubijena, bočnice su toliko trule da neznam ni dal će se dat napumpat, e i da pitanje, u ovom zipaču su trenutno zračnice, dali se mogu stavit tubeless gume i ventili na felgu ili baš moram imat šlauf