nije bas svejedno... djed je dobar lik i ne daje banane... već huška bigije da zaprljaju ruke, npr
ma šalim se nema ovdi banana... da je to takav forum, odavno me tu ne bi bilo! srećom, nije!!!
nije to u redu, ako si se imalo povrijedio. doista to mislim. najveća mi je želja da se ovdje svi osjećamo lijepo i ugodno.
vjeruj mi, da mi ovaj forum nešto ne znači, ne bih bio tu. a ne sumnjam ni u Tvoje dobre namjere... priča se da je dobrim namjerama popločen i put u pakao. u tom su smislu dobre i moje i drugih članova s kojima ponekad nemam isto mišljenje. tu i tamo frcne pokoja iskrica, ali umjesto konflikta na kraju gotovo redovito rasplamsa se prijateljstvo... i to je jedno od općih, nepisanih načela ovdje. upravo to je vrijednost ovog foruma, a ne to kako je raspodijeljena zahebancija po raznim podforumima ili kakav je logo... tako ja to ovdje doživljavam!
naravno, na mnogim se mjestima može ponešto i naučiti saznati, razmijeniti iskustva - o skuterima - koji nas sve povezuju bez obzira na godine i dve ostale parametre koji nas određuju.
Tvoja mama je sigurno dobro mislila i dobro željela, vjerujem da je tako i s Tobom... Nažalost zadnjih 41 godinu više nemam 10 godina! A hebi ga. Nitko nije savršen!