Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Najteže je bit pametan... ili... mjesto rezervirano za Tomekovo mudroslovlje  (Posjeta: 3316 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • COITO ERGO SVM
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb, Centar
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr
 ADVANCED TEHNOLOGY DESIGNED TO PROTECT

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
meni owaj forum nesth znachi ,a vidim da tebi ne...
 :sad3: to je pomalo žalosno...
ajde povećao si u statistikama da imaš jedan thread više,da i što sad???
jedan moderator,ozbiljnih godina ide se spuštati na ovakvu razinu...vrjeđa članove... ::)
 :help: :help: :help:
« Zadnja izmjena: 06 Prosinac, 2006, 01:07:02 Tommek »

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
Eh, ta mladost... :angry7:
Nema zamjene za iskustvo... :binkybaby:
Tome moj, shvatićeš jednom... :icon_thumright:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
meni owaj forum nesth znachi ,a vidim da tebi ne...
 :sad3: to je pomalo žalosno...
ajde povećao si u statistikama da imaš jedan thread više,da i što sad???
jedan moderator,ozbiljnih godina ide se spuštati na ovakvu razinu...vrjeđa članove... ::)
 :help: :help: :help:

tomek, moj, tomek...
doista te nisam zelio uvrijediti, tek se benigno našaliti... oprosti, molim Te, ako sam promašio u svojim htijenjima...

osim toga, ja sam ti samo mini moderator na par mjesta, a kad se uozbiljim i narastem mozda postanem i veeeiki! ali to me bas i ne privlaci. ogromna je to obveza kojoj nisam dorastao. vise volim ostati tek djed... to ti je kao nekakvi vrhovni duhovni autoritet, nesto poput šamana ili vrača, koji u transu plešu oko vatre gataju iz kostiju i iscjeljuju kravljom balegom!

:toothy9:
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
ma ne svejedno bio ti mini biggy ili što već...
al reci jel to malo u redu???
kontas ti da ja tebi pričam ono što je meni mama pričala dok sam imao 10 god???
pa daj...sve što radim ...radim sa dobrom namjerom...drugoga razloga nema... :icon_thumright:

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
nije bas svejedno... djed je dobar lik i ne daje banane... već huška bigije da zaprljaju ruke, npr  :toothy9:
ma šalim se nema ovdi banana... da je to takav forum, odavno me tu ne bi bilo! srećom, nije!!!  :icon_thumright:

nije to u redu, ako si se imalo povrijedio. doista to mislim. najveća mi je želja da se ovdje svi osjećamo lijepo i ugodno.

vjeruj mi, da mi ovaj forum nešto ne znači, ne bih bio tu. a ne sumnjam ni u Tvoje dobre namjere... priča se da je dobrim namjerama popločen i put u pakao. u tom su smislu dobre i moje i drugih članova s kojima ponekad nemam isto mišljenje. tu i tamo frcne pokoja iskrica, ali umjesto konflikta na kraju gotovo redovito rasplamsa se prijateljstvo... i to je jedno od općih, nepisanih načela ovdje. upravo to je vrijednost ovog foruma, a ne to kako je raspodijeljena zahebancija po raznim podforumima ili kakav je logo... tako ja to ovdje doživljavam!

naravno, na mnogim se mjestima može ponešto i naučiti saznati, razmijeniti iskustva - o skuterima - koji nas sve povezuju bez obzira na godine i dve ostale parametre koji nas određuju.

Tvoja mama je sigurno dobro mislila i dobro željela, vjerujem da je tako i s Tobom... Nažalost zadnjih 41 godinu više nemam 10 godina!  A hebi ga. Nitko nije savršen! :drunken_smilie:

« Zadnja izmjena: 06 Prosinac, 2006, 02:17:08 filiplatinovicz »
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr

Offline r.e.!

• forumski penzioner®
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Vespa-institucija na dva kota?a
  • Mjesto: Gospi?
  • Moj Skuter: Vespa PX150D Vespa GTS250i.e.
Nije za zamjeriti našim mladim moderatorima da žele malo više reda.
Ali...pade mi napamet ona priča kada je zec bježao iz Bosne :icon_biggrin:
"Sembra una vespa"
BELLA MACCHINA
Ja ne znam Eladiove planove

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
Ispričaj nam tu priču, bolan!  :toothy9:
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
deco mir najt puhat jedan u drugoga bute se zarazili gripom pa bu forum bez vas još i manji.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
Nije za zamjeriti našim mladim moderatorima da žele malo više reda.
Ali...pade mi napamet ona priča kada je zec bježao iz Bosne :icon_biggrin:

di je vise ta prica r.e. saddame???
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr

Offline rogi

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Medulin
  • Moj Skuter: Kymco
PENISOVA ŽALBA

Poštovana upravo, Ja, Penis, ovim putem zahtjevam povišicu, iz slijedećih razloga: Radim fizički posao. Radim na velikim dubinama, bez ventilacije. Uvek mi glava srlja prva. Nemam prava na vikende, praznike i godišnje odmore. Radim u vlažnim uslovima, na povišenoj temperaturi. Ne plaćaju mi prekovremeno. Moj posao me izlaže zaraznim bolestima.
S poštovanjem,
Penis.

ODGOVOR UPRAVE

Poštovani g. Penisu, Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila Vaš zahtijev za povišicom, iz slijedećih razloga: Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. Često ne slušate naređenja uprave. Ne ostajete na naznačenim pozicijama i često posjećujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulirati da bi počeli raditi. Radno mjesto je, kad vi odete, uvijek u kaosu. Često ne poštujete neophodna sigurnosna pravila (nošenje zastitne odjece isl.). Otići ćete u penziju mnogo prije nego što napunite 65 godina. Stalno dolazite i odlazite sa radnog mjesta, noseći dvije sumnjive vrećice.

S postovanjem,
Uprava :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
« Zadnja izmjena: 08 Prosinac, 2006, 19:04:44 rogi »
NERA-MEDULIN

Offline Hrastinski

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: Runner 50
  • MojSpuh: tt
PENISOVA ŽALBA

Poštovana upravo, Ja, Penis, ovim putem zahtjevam povišicu, iz slijedećih razloga: Radim fizički posao. Radim na velikim dubinama, bez ventilacije. Uvek mi glava srlja prva. Nemam prava na vikende, praznike i godišnje odmore. Radim u vlažnim uslovima, na povišenoj temperaturi. Ne plaćaju mi prekovremeno. Moj posao me izlaže zaraznim bolestima.
S poštovanjem,
Penis.

ODGOVOR UPRAVE

Poštovani g. Penisu, Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila Vaš zahtijev za povišicom, iz slijedećih razloga: Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. Često ne slušate naređenja uprave. Ne ostajete na naznačenim pozicijama i često posjećujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulirati da bi počeli raditi. Radno mjesto je, kad vi odete, uvijek u kaosu. Često ne poštujete neophodna sigurnosna pravila (nošenje zastitne odjece isl.). Otici cete u penziju mnogo prije nego sto napunite 65 godina. Stalno dolazite i odlazite sa radnog mjesta, noseci dve sumnjive vrece.

S postovanjem,

:rofll: :rofll: :rofll:

Offline homer_simpson

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Donji Ladu?
  • Moj Skuter: Apriliu MX125
PENISOVA ŽALBA

S poštovanjem,
Penis.

ODGOVOR UPRAVE

Poštovani g. Penisu, Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila Vaš zahtijev za povišicom, iz slijedećih razloga: Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. Često ne slušate naređenja uprave. Ne ostajete na naznačenim pozicijama i često posjećujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulirati da bi počeli raditi. Radno mjesto je, kad vi odete, uvijek u kaosu. Često ne poštujete neophodna sigurnosna pravila (nošenje zastitne odjece isl.). Otići ćete u penziju mnogo prije nego što napunite 65 godina. Stalno dolazite i odlazite sa radnog mjesta, noseći dvije sumnjive vrećice.

S postovanjem,

:invasion: :klanjamose:
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju.

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
PENISOVA ŽALBA

S poštovanjem,
Penis.

ODGOVOR UPRAVE

S postovanjem,
:o  :rofl1:  :vidiga: :u_plac:  :sign188:
Who's looking for punishment ??