na sprici nema nikakave logike ni racunice,ni performansi stavljam sportskog spuha,jedino radi izgleda i zvuka
sad lijepo prestanite srat da ne daje ništa?
Prema kojoj logici ne daje ništa da čujem pa onda dalje možemo razgovarat,da čujem ako je bar netko probao
Za IE mašine biraš između auspuha isključivo za 50ccm, znači zx, G reverse,rr i TT (al tt je smeće pa ga isključi iz izbora).
Ti na IE na izvlačiš okretaje sa auspuhom kao kod karb modela nego povećavaš obrtni moment, tako da ćeš npr imat u brdu bolje održanje brzine, jači start i špicu veću za 5km/h, a možda i nikako.
Meni je bio ZX na ditechu ukomponiran sa Malossi red sponge i polini visokotlačnim i imao sam benzina i na niskim i na visokim okretajima uz savršeno poštelanu smjesu i par ljudi sa scooter inside-a ga je vozilo i potvrdit će da je skuter išao ko kuga i sa jednim i sa dvojicom i svakako. U startu sam imao sve 50ccm skutere i serijale i koji su imali samo auspuh. Runner VX 125 stara linija do 30-40km/h mi nije mogla ništa, a na ravnom kako je sad od ditecha do 80 meni se spuštala do km/h pa procjenite koliko je to realne,a neki tu brzinu ni nizbrdo nemogu postić.A prijenos nisam uopće štelao, samo sam stavio zx-a bez diranja rolina i šušti,a da sam ga još štelovao možda bi ga i zajebao a možda bi išao bolje ako je to uopće moguće.
Zvuk ćeš dobit malo dublji i ostalo ovako ili slično kako sam napisao. Eto, pozdrav.