Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ostali_SPAM  (Posjeta: 51811 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline lik-bj

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: bjelovar
Odg: Runner Dijelovi
« Odgovori #220 : 25 Lipanj, 2007, 19:11:09 »
ja sam bio u onom bircu na ribnjaku jezeru ili što več je  :icon_thumright:
Kaciga glavu čuva,A što čuva kacigu?

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #221 : 25 Lipanj, 2007, 19:14:03 »
lol ko ti viruje da imas djelove kad amortizer nisi sam u stanju skinit  :laughing6:
1. nauči se književni pisat na forumu kao svi ostali ovdje, ak si u stanju
2. vjeruju mi oni koji su s foruma si došli u moju garažu po dijelove i u par navrata uzeli i više od onog po koje su došli

1. ako si neuk pa ne kopcas osnovne rici iz drugog dijalektalnog podrucja onda se poklopi usima

2. svak pise svojin dijalekton ode ako sam nisi skuzia??

3. molim te ljepo objasni mi gdje si nasao AK kao izvedenicu od AKO u hrvatskom knjizevnom jeziku (nadam se da razumijes ovo kako sam ti napisao jer sam se potrudio da za tebe sve bude knjizevno sroceno u jednoj recenici posto ne razumijes drugacije.)

4. ako vec prodajes onda prodaj a nemoj zakidat ljude, neko se osloni na tebe a  ti pametujes ..

P.S. neman nikakav problem nego san ti reka da si smrad jer si povuka za nos 2 covika. .da san te ja ceka isprid garaze pa me ti 2 puta odjeba ja bi te zatuka ko prase samo je momak bia pristojan pa ti nije nista napravia... a i moga si brnicu uredno rec da mu NECES prodat a ne muljat s nekin semama da nemos skinit... pa da nece da ide dolje.. jel. .normalno da nece da ide sam dolje nego ga moras TI skinit  :hello:

SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
  • www.italjetdragster.com
    • Adrenaline Hunters Stunt Team
  • Moj Skuter: Dragster 180 & Few others
« Odgovori #222 : 25 Lipanj, 2007, 19:25:17 »
lol ko ti viruje da imas djelove kad amortizer nisi sam u stanju skinit  :laughing6:
1. nauči se književni pisat na forumu kao svi ostali ovdje, ak si u stanju
2. vjeruju mi oni koji su s foruma si došli u moju garažu po dijelove i u par navrata uzeli i više od onog po koje su došli

1. ako si neuk pa ne kopcas osnovne rici iz drugog dijalektalnog podrucja onda se poklopi usima

2. svak pise svojin dijalekton ode ako sam nisi skuzia??

3. molim te ljepo objasni mi gdje si nasao AK kao izvedenicu od AKO u hrvatskom knjizevnom jeziku (nadam se da razumijes ovo kako sam ti napisao jer sam se potrudio da za tebe sve bude knjizevno sroceno u jednoj recenici posto ne razumijes drugacije.)

4. ako vec prodajes onda prodaj a nemoj zakidat ljude, neko se osloni na tebe a  ti pametujes ..

P.S. neman nikakav problem nego san ti reka da si smrad jer si povuka za nos 2 covika. .da san te ja ceka isprid garaze pa me ti 2 puta odjeba ja bi te zatuka ko prase samo je momak bia pristojan pa ti nije nista napravia... a i moga si brnicu uredno rec da mu NECES prodat a ne muljat s nekin semama da nemos skinit... pa da nece da ide dolje.. jel. .normalno da nece da ide sam dolje nego ga moras TI skinit  :hello:

1. i 2. i 3. Ja sam iz Zagorja, pa pričam koliko toliko književni i većina forumaša piše književni osim vas tovara.

Što se Milje tiče, ja sam mu rekao da ću ga zvat kad da dođe po struju, a ne on mene zove i veli da je u Mariji Bistrici da mu donesem to, a struja je bila kod frenda zajedno sa cijelom mašinom. Tko mu kriv kad ne poštuje dogovor.

I da, nek se pravdaju oni koji su zakinuti, a ti se nemoj pravit neki odvjetnik tu ili nešto, kaj se već praviš, jer samo ispadaš glup.

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #223 : 25 Lipanj, 2007, 19:44:03 »
decki smirite malo strasti,cemu se svadjate,ako vas je tommek zajebao,nemojte vise s njim poslovat :dontknow:

Offline BlitzMan

• Tržnica : (+5)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Velika Gorica
« Odgovori #224 : 25 Lipanj, 2007, 20:21:20 »
decki smirite malo strasti,cemu se svadjate,ako vas je tommek zajebao,nemojte vise s njim poslovat :dontknow:

ja sam se zajebavo, pustite decka da prodaje ;) je da me malo natego al sta je tu je

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #225 : 25 Lipanj, 2007, 20:54:47 »
ja sam bio u onom bircu na ribnjaku jezeru ili što več je  :icon_thumright:

dada...jebeno je dolje...dođi jednu subotu u Tropic-bar...to ti je najjaci disko u KR, ZG i okolica...vjeruj mi  :icon_thumright: ;)

Offline el

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: gilera runner50
« Odgovori #226 : 25 Lipanj, 2007, 21:54:57 »
da da tropic u bedexu je dobar 8) 8) 8) 8) 8)

ILLEGAL SCOOTER TEAM

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #227 : 25 Lipanj, 2007, 23:10:24 »
gle...svi tamo idu a niko se nebi javio..ja minutu od tamo zivim... :icon_biggrin:

aj dog. se pa napravimo neki meet tamo  :icon_thumright:

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #228 : 26 Lipanj, 2007, 09:09:22 »

1. i 2. i 3. Ja sam iz Zagorja, pa pričam koliko toliko književni i većina forumaša piše književni osim vas tovara.

I da, nek se pravdaju oni koji su zakinuti, a ti se nemoj pravit neki odvjetnik tu ili nešto, kaj se već praviš, jer samo ispadaš glup.

istina u pravu si da nije moj posal al ja san ti samo reka... sta mislin a ti kako os,,,,
nepravin se ja nista jer je ovo slobodna zemlja i mogu pisat sta ocu...

P.S. tovar je plemenita zivotinja za razliku od tebe lol

P.P.S. di si ti nasa KAJ u knjizevnom?... ajd nemoj se pravit pametan lol ... znas onu.. rugao se lonac loncu a oba su crna  :headbang:

P.P.P.S. ja ne podcjenjujen nikog po porijeklu makar zivotinjskom kako ti mene opredjeljujes pa ti zato saljem pusu
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
  • www.italjetdragster.com
    • Adrenaline Hunters Stunt Team
  • Moj Skuter: Dragster 180 & Few others
« Odgovori #229 : 26 Lipanj, 2007, 12:42:24 »

istina u pravu si da nije moj posal al ja san ti samo reka... sta mislin a ti kako os,,,,
nepravin se ja nista jer je ovo slobodna zemlja i mogu pisat sta ocu...

P.S. tovar je plemenita zivotinja za razliku od tebe lol

P.P.S. di si ti nasa KAJ u knjizevnom?... ajd nemoj se pravit pametan lol ... znas onu.. rugao se lonac loncu a oba su crna  :headbang:

P.P.P.S. ja ne podcjenjujen nikog po porijeklu makar zivotinjskom kako ti mene opredjeljujes pa ti zato saljem pusu
LOL
Ma gle neću se svađat, a i ne da mi se, tak da end of story. Evo i tebi pusa.

Offline milja180sp

• forumski skuteraš
  • Spol: Ženski
  • SP TEAM 65#
  • Mjesto: IZA ZAVOJA
  • MojSetup: alumini
« Odgovori #230 : 26 Lipanj, 2007, 13:00:04 »
elandio zamoljavam te da zakljucas ovu temu  :icon_thumright:
NEZOVITE ME VISE ZA DIJELOVE OD GILERE BILO CEGA JER SENABVIM STIM . A NA OVOM FORUMU NEPOSTOJI DA MOGU SAM AUTOMCKI IZBRISTI SVOJ OGLAS JER JE TAKO DOBAR ... PA VAS MOLIIM LJEPO NEZOVITE ME DIJELOVA NEMA VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #231 : 26 Lipanj, 2007, 13:03:49 »
svi pretjerujete...nemoj protiv Zagorja i Purgeraja nis govorit ni protiv našeg dijalekta i sl. ni dalmatinski nije svrsen, daleko od toga...tak mozete do jutra...bolje cut the crap i đenja!  :jerk:

Offline milja180sp

• forumski skuteraš
  • SP TEAM 65#
  • Mjesto: IZA ZAVOJA
  • MojSetup: alumini
« Odgovori #232 : 26 Lipanj, 2007, 13:18:57 »
daj kaj se svi tu vrijedate zivmo u isto drzavi , pa nema tu srba ,zato opet molim da neko zakljuca tu temu
NEZOVITE ME VISE ZA DIJELOVE OD GILERE BILO CEGA JER SENABVIM STIM . A NA OVOM FORUMU NEPOSTOJI DA MOGU SAM AUTOMCKI IZBRISTI SVOJ OGLAS JER JE TAKO DOBAR ... PA VAS MOLIIM LJEPO NEZOVITE ME DIJELOVA NEMA VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #233 : 26 Lipanj, 2007, 13:47:01 »
svi pretjerujete...nemoj protiv Zagorja i Purgeraja nis govorit ni protiv našeg dijalekta i sl. ni dalmatinski nije svrsen, daleko od toga...tak mozete do jutra...bolje cut the crap i đenja!  :jerk:

lol pa on je mene nazva tovaron jer pisen svojin dijalekton a ne knjizevnim pa mu samo ukazujen da ni on nije savrsen ;)

ugl... lock lock i pusaaaaa  :icon_biggrin:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #234 : 26 Lipanj, 2007, 16:49:28 »
daj kaj se svi tu vrijedate zivmo u isto drzavi , pa nema tu srba ,zato opet molim da neko zakljuca tu temu

POTPIS! btw. sretan dan državnosti  :icon_biggrin:

Offline 491power

• forumski pješak
  • *
  • crossa
  • Mjesto: Hulangrad
  • Moj Skuter: ništa
Odg: ostali_SPAM
« Odgovori #235 : 08 Srpanj, 2007, 14:42:35 »
tovar si i gotovo :icon_thumright:
ko i šta je on budala bez budućnosti...ili neki ufurani armadur,ma svi ste vi jedna mutava zajednica...odite posakajte :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:  :toothy9: :toothy12: :toothy9:
?okoladdaaaddda

Offline aeroman

• forumski biciklist
  • smoke weed every day!
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Aerox
« Odgovori #236 : 09 Srpanj, 2007, 03:26:54 »
Teraj to ĐUBRE sa foruma :frajer: :glasses9: :glasses2: :angry9: :angry9: :confused5:
Za dom i slobodu Hrvatskome NARODU!!!!!!!!!!!

Offline Dino

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: mc2
  • MojSpuh: sc08
« Odgovori #237 : 09 Srpanj, 2007, 13:32:00 »
Teraj to ĐUBRE sa foruma :frajer: :glasses9: :glasses2: :angry9: :angry9: :confused5:
Što još nije izbačen ???

Offline 491power

• forumski pješak
  • *
  • crossa
  • Mjesto: Hulangrad
  • Moj Skuter: ništa
« Odgovori #238 : 09 Srpanj, 2007, 22:11:51 »
reko sam istinu...mutavi su
i kaže se tjeraj to đubre...
nemože mene ni bog izbacit ni isus!
?okoladdaaaddda

Offline ALONSO

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: ima al ne vozi. Glupi talijani ;)
« Odgovori #239 : 15 Srpanj, 2007, 13:02:12 »

ugl... lock lock i pusaaaaa :icon_biggrin:
jel može i meni jedna? :laughing7:

i drugo.

mene tovar uopče ne vriđa, dapače draže mi je bit tovar nego najobičniji čoban :icon_thumright:

e i uživajte s tim svojim kaj gori di vam je misto a ne po dalmaciji, moru i našim otocima :jerk: