Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ostali_SPAM  (Posjeta: 51723 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MaLi_OdvALjivAc

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
Odg: Yamaha Aerox Race Replika ili Gilera Runner 50
« Odgovori #340 : 08 Lipanj, 2008, 19:58:31 »
Auuu sad sam se i ja ismejao hahahaha!!!!! Tenk Talijane ne mozes nikako da poredis sa istokom
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #341 : 08 Lipanj, 2008, 20:06:07 »
Nabacio bih filmic ali neznam kako ga postaviti i nemogu voziti jednom rukom jer me baca zadnji kraj. A vi se samo smijte jer je Silverstone tek dosao na trziste i to nije baotian koji je pravo smece :nono:, ovo je najbolji skuter.  :icon_thumright: Prijatelja na tomosu uvijek pobijedim u ubrzanju i uskoro dobivam ful malosi kit, sada imam pola dijelova malosi a za koji dan ce biti pravi ful malosi i imati ce ubrzanje za 6 sekundi do 100km/h.
a ako niste znali silverstone se proizvodi u njemackoj i svi znate kakva je njhova kvaliteta a ne neka talijanska, tajvanska i kineska. :jerk: imam malo problema sa kocenjem i slabim drzanjem guma, ali to pripisujem jakoj masini koja se nemoze nositi s time tako da je to normalno :icon_thumright:
mislio sam kupiti jaci motor ali sta ce mi kada cu sa ovim kitom ici preko 100 tocnije 114km/h i moci cu prestizati sve na autoputu
hajde ti u garažu i protresi malog tenka možda ti onda neke stvari budu jasnije!
ovaj je gori od onog sa nabrijanim baotianerom!

Offline Tenk

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Silverstone
  • MojSetup: Malosi
  • MojSpuh: malosi
« Odgovori #342 : 08 Lipanj, 2008, 20:08:26 »
Auuu sad sam se i ja ismejao hahahaha!!!!! Tenk Talijane ne mozes nikako da poredis sa istokom

hehe, ali to je njemacki proizvod i znam o cemu pricam sve to sto si naveo je glomazni otpad  :laughing9:

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
« Odgovori #343 : 08 Lipanj, 2008, 20:11:58 »

hehe, ali to je njemacki proizvod i znam o cemu pricam sve to sto si naveo je glomazni otpad  :laughing9:
:laughing7: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing7: :laughing6: Runner jeste glomazan (talijan), to si pogodio, ali otpad svakako nije :nono: :jerk:

Tenk malo se spusti na zemlju, nemas od ovih prica nista, cas kazes da ti ide 114, pa da ces tek da stavis kit i tek onda da ti ide od 0-100 za 6sec, OMG :-X :toothy3: :toothy3: Prvo se saberi i oduzmi pa onda pricaj lovacke price :binkybaby:

Moderatori poso ceka!!!

2TOČKA 1ŽIVOT

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #344 : 08 Lipanj, 2008, 20:12:14 »

Skuplje su ti malossi rolice od skutera, bezveze bacas novce  :laughing7:

Offline Tenk

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #345 : 08 Lipanj, 2008, 20:13:36 »

:laughing7: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing7: :laughing6: Runner jeste glomazan (talijan), to si pogodio, ali otpad svakako nije :nono: :jerk:

Tenk malo se spusti na zemlju, nemas od ovih prica nista, cas kazes da ti ide 114, pa da ces tek da stavis kit i tek onda da ti ide od 0-100 za 6sec, OMG :-X :toothy3: :toothy3: Prvo se saberi i oduzmi pa onda pricaj lovacke price :binkybaby:

Moderatori poso ceka!!!

nevjerujem ja tebi, ovo nisu lovacke price jer su mi tako rekli u servisu i u pevecu, bas cemo vidjeti ko je bio u pravu a ja vjerujem njima :toothy10:

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
« Odgovori #346 : 08 Lipanj, 2008, 20:21:44 »
Proci ces kao i svaki nalozeni decko koji nema pojma o skuterima ako slusas ljude iz servisa ;)
JA sam prosao to iskustvo

2TOČKA 1ŽIVOT

Offline Tenk

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #347 : 08 Lipanj, 2008, 20:27:25 »
ovakav ce biti moj skuter:

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #348 : 08 Lipanj, 2008, 20:48:24 »

Moderatori poso ceka!!!

nevjerujem ja tebi, ovo nisu lovacke price jer su mi tako rekli u servisu i u pevecu, bas cemo vidjeti ko je bio u pravu a ja vjerujem njima :toothy10:

naravno da ce ti to rec, pa u interesu im je da ga prodaju, i ja bi tako prico,

medjutim tvoj skut JE NEMOGUCE DA UBRZAVA toliko jer sad sam poprico sa likom iz tuttoscootera koji ima 2fasta na roxu, u 150 m ga navuce 125km/h i to u 5,8 sec. e sad da tvoji moze slicno radit ne stoji bas, tako da te tvoje pricice idi djelit sa onima iz peveca i iz servisa....

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #349 : 09 Lipanj, 2008, 00:21:14 »
E, a kaj zbilja ovaj kinez tak ide ili se Tenk drogira??????? :laughing1: :laughing1:
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
« Odgovori #350 : 09 Lipanj, 2008, 00:44:10 »
E, a kaj zbilja ovaj kinez tak ide ili se Tenk drogira??????? :laughing1: :laughing1:
Ide, samo je zaboravio da kaze da ima gljivu i malossi nalepnicu loool

2TOČKA 1ŽIVOT

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #351 : 09 Lipanj, 2008, 01:13:04 »
nevjerovatno kakvi ljudi ima :S stvarno nemogu da vjerujem :o.....joj price boze dragi.....nemogu bogami ...vise necu ni ulazit u ovu temu...nemam volje ni zelje :D ....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline master_o_fight

• maxi forumaš
  • Mjesto: ri
  • Moj Skuter: s2
« Odgovori #352 : 09 Lipanj, 2008, 01:35:37 »
e tenče nisi normalan :happy3:

inače pevec ima najbolju servisnu mrežu ako niste znali :laughing3: :happy3:
vozi idiote vozi !!!!!

Offline Toyota Jarun

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50 SP
  • MojSetup: Serijski....
« Odgovori #353 : 09 Lipanj, 2008, 11:35:52 »
evo decki ja nisam dugo bio na forumu zato kaj moram malo potegnut u skoli da mogu se s starim dogovorit  :icon_biggrin: pa sada malo da prokomentiram...tenk pusti price i uzmi pivo  :icon_biggrin: salim se... nemoj nista radit s tim smećem.. ja sam isto imo viziju ko i ti pa sam na brzinu odustao kad sam shvatio da mi auspuh za njega dodje ko pola 1/3 mog motora...kad mi je to jedan lik reko ja sam se poceo smijat.... ali je zato moj frend kupio tu spulju za baotiana( moram priznat da bolje ide i da se cuje jebeno).... nego svaka cast shiltacu kaj si piknuo taj motor... meni je prejebena aeroxica a pogotovo s toyotinim naljepnicama =)

svaka cast care
لا تفعل لغيرك،ما لا تريده أن يفعله الآخرين لك
Ne čini ono sto ne želis da drugi čine tebi

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #354 : 09 Lipanj, 2008, 14:33:59 »
daj tenk odi se 3 put pljusni i zaletavaj se glavom u zid dok ne skuzis da ti bostijan nebre tolko ic........... :violent1: :visi: :vidiga: :vidiga: :joks: :weed: :fingerr: :tuptup: :uff:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #355 : 09 Lipanj, 2008, 17:42:31 »
ovakav ce biti moj skuter:

a ja mislio da je to tvoj skuter - kad bude takav javi se  :laughing6: :laughing6:

idi gledaj nogomet  :nogic:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #356 : 09 Lipanj, 2008, 18:23:50 »
samo me zanima di je nasao sve te malossi tuning partsove za silverstona

ocito u pevecu  :laughing9: :laughing9:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #357 : 09 Lipanj, 2008, 19:09:29 »
samo me zanima di je nasao sve te malossi tuning partsove za silverstona

ocito u pevecu  :laughing9: :laughing9:
pevec,baumax,merkur,getro,plodine,kaufland....ma ima za tu pilu djelova di god hoces....nemate vi pojma kakva je to pila... :headbang:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline DaBo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Donji Miholjac- Velika Gorica
  • Moj Skuter: Kymco S9RR 70
  • MojSetup: Airsal T6 70
« Odgovori #358 : 10 Lipanj, 2008, 14:12:15 »
Nabacio bih filmic ali neznam kako ga postaviti i nemogu voziti jednom rukom jer me baca zadnji kraj. A vi se samo smijte jer je Silverstone tek dosao na trziste i to nije baotian koji je pravo smece :nono:, ovo je najbolji skuter.  :icon_thumright: Prijatelja na tomosu uvijek pobijedim u ubrzanju i uskoro dobivam ful malosi kit, sada imam pola dijelova malosi a za koji dan ce biti pravi ful malosi i imati ce ubrzanje za 6 sekundi do 100km/h.
a ako niste znali silverstone se proizvodi u njemackoj i svi znate kakva je njhova kvaliteta a ne neka talijanska, tajvanska i kineska. :jerk: imam malo problema sa kocenjem i slabim drzanjem guma, ali to pripisujem jakoj masini koja se nemoze nositi s time tako da je to normalno :icon_thumright:
mislio sam kupiti jaci motor ali sta ce mi kada cu sa ovim kitom ici preko 100 tocnije 114km/h i moci cu prestizati sve na autoputu

De čoeče smanji doživljaj.. Jačoj mašini haha..pa pogledaj kolko su ti gume malee..
.....:::::2fast4you:::::.....

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #359 : 10 Lipanj, 2008, 15:18:47 »
Silverstone se u pevecu prodaje več nekoliko godina! A silverstone, baotijan, i qinqui i svi ti žlj, mnj  se proizvode u nekoj šupi u kini! To je ko da bi ja doma napravil skuter!