I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nabacio bih filmic ali neznam kako ga postaviti i nemogu voziti jednom rukom jer me baca zadnji kraj. A vi se samo smijte jer je Silverstone tek dosao na trziste i to nije baotian koji je pravo smece , ovo je najbolji skuter. Prijatelja na tomosu uvijek pobijedim u ubrzanju i uskoro dobivam ful malosi kit, sada imam pola dijelova malosi a za koji dan ce biti pravi ful malosi i imati ce ubrzanje za 6 sekundi do 100km/h.a ako niste znali silverstone se proizvodi u njemackoj i svi znate kakva je njhova kvaliteta a ne neka talijanska, tajvanska i kineska. imam malo problema sa kocenjem i slabim drzanjem guma, ali to pripisujem jakoj masini koja se nemoze nositi s time tako da je to normalno mislio sam kupiti jaci motor ali sta ce mi kada cu sa ovim kitom ici preko 100 tocnije 114km/h i moci cu prestizati sve na autoputu
Auuu sad sam se i ja ismejao hahahaha!!!!! Tenk Talijane ne mozes nikako da poredis sa istokom
Citat: MaLi_OdvALjivAc - 08 Lipanj, 2008, 19:58:31Auuu sad sam se i ja ismejao hahahaha!!!!! Tenk Talijane ne mozes nikako da poredis sa istokomhehe, ali to je njemacki proizvod i znam o cemu pricam sve to sto si naveo je glomazni otpad
Citat: Tenk - 08 Lipanj, 2008, 20:08:26Citat: MaLi_OdvALjivAc - 08 Lipanj, 2008, 19:58:31Auuu sad sam se i ja ismejao hahahaha!!!!! Tenk Talijane ne mozes nikako da poredis sa istokomhehe, ali to je njemacki proizvod i znam o cemu pricam sve to sto si naveo je glomazni otpad Runner jeste glomazan (talijan), to si pogodio, ali otpad svakako nije Tenk malo se spusti na zemlju, nemas od ovih prica nista, cas kazes da ti ide 114, pa da ces tek da stavis kit i tek onda da ti ide od 0-100 za 6sec, OMG Prvo se saberi i oduzmi pa onda pricaj lovacke price Moderatori poso ceka!!!
Citat: MaLi_OdvALjivAc - 08 Lipanj, 2008, 20:11:58Citat: Tenk - 08 Lipanj, 2008, 20:08:26Citat: MaLi_OdvALjivAc - 08 Lipanj, 2008, 19:58:31Auuu sad sam se i ja ismejao hahahaha!!!!! Tenk Talijane ne mozes nikako da poredis sa istokomhehe, ali to je njemacki proizvod i znam o cemu pricam sve to sto si naveo je glomazni otpad Runner jeste glomazan (talijan), to si pogodio, ali otpad svakako nije Tenk malo se spusti na zemlju, nemas od ovih prica nista, cas kazes da ti ide 114, pa da ces tek da stavis kit i tek onda da ti ide od 0-100 za 6sec, OMG Prvo se saberi i oduzmi pa onda pricaj lovacke price Moderatori poso ceka!!!nevjerujem ja tebi, ovo nisu lovacke price jer su mi tako rekli u servisu i u pevecu, bas cemo vidjeti ko je bio u pravu a ja vjerujem njima
E, a kaj zbilja ovaj kinez tak ide ili se Tenk drogira?
ovakav ce biti moj skuter:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
samo me zanima di je nasao sve te malossi tuning partsove za silverstonaocito u pevecu