imam malo problema sa kocenjem i slabim drzanjem guma, ali to pripisujem jakoj masini koja se nemoze nositi s time tako da je to normalno
mislio sam kupiti jaci motor ali sta ce mi kada cu sa ovim kitom ici preko 100 tocnije 114km/h i moci cu prestizati sve na autoputu
1. Jel te netko (na)učio, da s malom tablicom ne možeš na autoput ?
2. Da li znaš čemu služi ograničenje od 50 Km/h za skutere od 50 ccm... zbog toga, jer je u gradu ograničenje na 50 (?) Ne misliš valjda da je to razlog
...
Razlog je upravo u tome, što komponente nisu dimenzionirane za te brzine... Daj se probudi, pa shvati da je upravo brzina od 40 - (ne više od) 55 optimalna za
nastojat se zaustavit na vrijeme, kad ti se ukaže neka "prepreka" na cesti... !!!
Onih (max) 55 sam predvidio za Runnericu, i ostalih par modela, kojima je ram toliko ukrućen (i koltači od 12 '' a i većih dimenzija), da takvo nešto podnosi... Za Baotiana; Silverstona i ostale skutere sa kotačem od 10'' i širinom gume bicikla je to 40-45 Km/h !...
Svi vi (čast izuzecima), nabrijete mašine, a ovjes i kočnice (uglavnom) ostanu netaknute... Tko je tek započeo voziti skuter (a i ostali, povremeno), neka proba na nekom pustom mjestu stavit oznaku (štap, kamen, granu itd) pa se zaletiti, i od oznake kočiti do potpunog zaustavljanja, sa 40 Km/h, i sa max brzinom... e pa sad zamislite, da je to bilo dijete koje se majci otelo iz ruke, ili auto koji vas nije vidio izlazeći iz sporedne ulice...