Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Silverstone se u pevecu prodaje več nekoliko godina! A silverstone, baotijan, i qinqui i svi ti žlj, mnj se proizvode u nekoj šupi u kini! To je ko da bi ja doma napravil skuter!
Nabacio bih filmic ali neznam kako ga postaviti i nemogu voziti jednom rukom jer me baca zadnji kraj. A vi se samo smijte jer je Silverstone tek dosao na trziste i to nije baotian koji je pravo smece , ovo je najbolji skuter. Prijatelja na tomosu uvijek pobijedim u ubrzanju i uskoro dobivam ful malosi kit, sada imam pola dijelova malosi a za koji dan ce biti pravi ful malosi i imati ce ubrzanje za 6 sekundi do 100km/h.a ako niste znali silverstone se proizvodi u njemackoj i svi znate kakva je njhova kvaliteta a ne neka talijanska, tajvanska i kineska. imam malo problema sa kocenjem i slabim drzanjem guma, ali to pripisujem jakoj masini koja se nemoze nositi s time tako da je to normalno mislio sam kupiti jaci motor ali sta ce mi kada cu sa ovim kitom ici preko 100 tocnije 114km/h i moci cu prestizati sve na autoputu
mislio sam kupiti jaci motor ali sta ce mi kada cu sa ovim kitom ici preko 100 tocnije 114km/h i moci cu prestizati sve na autoputu
WTF!!!! WTF!!!! Sad mi se bila pojavila poruka od noda da je na jednom temi na ms forumu trojanac Napravio sam screenshot ali nešto ne valja pa sam stavio ovaj EDIT:Valjda sam postao na pravo mjesto
poznaje ko ovog tenkistu?
gadi mi se taj forum!www.my-forum.kicks-ass.org - jedini koji valja...moj naravno! Garantirano zakon!!! Jeiiiii
Citat: KicHo7 - 26 Kolovoz, 2008, 21:54:02gadi mi se taj forum!www.my-forum.kicks-ass.org - jedini koji valja...moj naravno! Garantirano zakon!!! Jeiiiii no daj nemoj!