Evo jucer bio na tehnickom, blokada je dobro odradila posao (45 km/h) s tim da lik u tehnickom nije vjerovao pa ga je 8 puta drza na valjcima za redom - toliko da mi je auspuh sav pocrnio, al sta cu sad... Prvo pitanje je bilo:"A di ti je nosac za tablice?" Ja:"Pa nemam ga." On:"A zasto ga nemas." Ja:"Pa zato jer nemam tablice." On:"Pa zasto nemas?" Ja:"Pa odjavljene su. On:"A zasto si odjavio, odnosno zasto nisi registrirao?" Ja:"Pa zato sta je bio razbijen." Pa onda ode krug oko zgrade, pa opet ode na valjke, itd... Popizdio sam bio, jos je gledao oko skutera koda sam ga ukro, onako vrlo lose iskustvo. Bio neki mlad i nadobudan.
Uglavnom, tablicu sam stavio na airbox sa strane, e sad sljedeci koraci su:
- malossi multivar
- neki novi filter zraka sa kucistem
- manja dizna, cini mi se da skuter previse pije
I dalje imam onaj problem da skuter kad se zagrije ne prima gas u startu, a onda krene normalno. Gotovo 100% sam siguran da je svijecica u banani. Danas sam napravio dosta kilometara, lijepo je opet voziti cvaj-takt.
E da... Na 70 pa do 90 km/h imam osjecaj koda mi nesto tucka pod nogama, onako:"tak...tak...tak..." neznam vam objasnit - pa jel to normalno il' mozda neki lezaj u qrcu?
I jel bi bilo pametno zamjenit remen koji je onaj peugeotov originalni, ima 2500km al je dugo stajao skuter s njim pa me strah? Mozda od starosti ode u bananu il sta ja znam.