haha
morao sam probat, znas kako kazu:"Radoznalost je ubila mačka."
Uglavnom, ja sam imao zute federe kvacila koje sam bio dobio sa auspuhom (leovince).
Cinili su mi se vrlo nekvalitetni, al bio sam zadovoljan sa startom.
Nakon stavljanja multivara pocelo mi se desavat to da u voznji odjednom skuter utihne i pocne slabije ic. Onda stanka od pola minute i onda opet minutu dve ide normalno pa opet opcne srat itd... Jucer sam vratio serijske opruge kvacila, koje su puno kvalitetnije odrađene od LeoVincijevih. Ono nisu opruge nego obicna celicna zica namotana, ono uopce nema elasticnosti. Kad je rastegnes ne vraca se uopce kako bi trebala itd.
Uglavnom, vratio sam staru opgrugu centralnu i sad je to ok. Buduci da sam vozio 125-cu prije, ne mogu trpit kad mi skuter na uzbrdici ide 65km/h.
Danas sam vozio otvorenog dekla cijelo vrijeme, i mogu rec da je nastao problem gubljenja snage nakod duzeg przenja, a kretanje je i dalje problematicno, treba mu po 10-ak sekundi da zavrti i normalno krene, jos ako je na uzbrdici, ajme meni majko. Sa dvojicom nema sanse da bi krenuo uzbrdo nakon stajanja.
Remen mi se cini da je u kur*u, kvacilo i zvono, nesto tu ne stima uglavnom.
Kako sam krenuo na kraju ce mi original ostat samo kostur jbt...
Cim uzmognem do para kupujem kevlara i novo kvacilo, eventualno i zvono - nadam se da ce onda bit sve ok.