Tehnički kutak > Tuning skutera
Novo pitanje 3.str. ?
igor.sb:
RR je najbolji, ja ga imao :binkybaby: :binkybaby:
--- Citat: 2TDottore - 20 Kolovoz, 2008, 12:24:57 ---Gle da se razumijemo.Ja pricam o zx-u koji su se radili do prije nekoliko godina a koji nemaju veze sa ovim danasnjim
--- Kraj citata ---
zelis reci da danas prave drugacije zxove nego nekad?
de lol
2TDottore:
ja probao jedan zx prosle godine i razlika je naspram mog dosta velika a to bi kao trebao bit isti auspuh ali dobro necu vise pametovat da se gospodin vasso123 nebi opet poceo pjenit da se pravim pametan.Ja jos uvjek tvrdim da ne samo zx-ovi nego i hrpa drugih auspuha sa godinama kako se trziste povecava tvornica ide vise na kolicinu proizvedenih a ne na kvalitetu proizvoda.Al to je normalno i mi tu nis nemozemo.Jedina prava roba su stvarni handmaid auspusi kao sto su jollymoto ili cristofolini itd. koji se rade vecinom samo po naruđbi, a to i bome kosta,a opet nemoraq znacit da ce se s njima izvlacit maksimum iz masine.Sve je to lutrija.
cvele60:
--- Citat: 2TDottore - 20 Kolovoz, 2008, 13:22:32 ---ja probao jedan zx prosle godine i razlika je naspram mog dosta velika a to bi kao trebao bit isti auspuh ali dobro necu vise pametovat da se gospodin vasso123 nebi opet poceo pjenit da se pravim pametan.Ja jos uvjek tvrdim da ne samo zx-ovi nego i hrpa drugih auspuha sa godinama kako se trziste povecava tvornica ide vise na kolicinu proizvedenih a ne na kvalitetu proizvoda.Al to je normalno i mi tu nis nemozemo.Jedina prava roba su stvarni handmaid auspusi kao sto su jollymoto ili cristofolini itd. koji se rade vecinom samo po naruđbi, a to i bome kosta,a opet nemoraq znacit da ce se s njima izvlacit maksimum iz masine.Sve je to lutrija.
--- Kraj citata ---
Dal im svake godine menjaju dimenzije -pitanje je sad-pa rade losije :laughing7: :drunken_smilie:
pitaNS:
ne verujem da se zx-ovi razlikuju od pre par godina i sad, i to još da su lošiji...Pa što bi bili...Kod rezonantnog auspuha najbitnija je građa tj konstrukcija a to ne verujem da su menjali....možda šparaju na materijalu ali to se ne odražava na performanse.....
--- Citat: 2TDottore - 20 Kolovoz, 2008, 12:24:57 ---A ja sam tada razmisljao isto ko i ti da su svi auspusi vise manje isti jer sluze istoj svrhi.Skines jedan auspuh stavis drugi i pali i vozi.E to bas tak i nejde
--- Kraj citata ---
pa kako onda možeš reći da je ZX keva za sve ? ? ?
dino gp1:
--- Citat: vasso123 - 20 Kolovoz, 2008, 12:10:10 ---Decko,cim si poceo dizat tog ZX-a u visine,odma se vidi da nemas blage.Mhr replica je homologirana,ima blokade u sebi,i sta onda?Pocupas ih van,ti ih mozda nisi,pa ti zato nije iso motor.Skuter u ubrzanju nesmije imat nikakve rupe,to se nikom ne svidja
--- Kraj citata ---
Znaš možda gdje su blokade jer mi je taj auspuh na skuteru a nisam skinuo blokada i opet dođe brzo preko devedeset na sat ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju