Tehnički kutak > Tuning skutera

Novo pitanje 3.str. ?

(1/9) > >>

Rossi:
ovako zanima me koji bi auspuh najbolje radio na malossi sport 70..karb 17.5 ,gljiva,stage 6 usis i bla bla ostalo nebitno ...cisto informantivno pitam jer sam vec po preporuci 3alfa3(kojem vjerujem i znam da ima iskustva i zna o cemu prica) uzeo Yasuni R....tj paket sa Sa je kod rodjak u njemackoj ...a on tek dolazi u decembru tako da cu tek tad vidit svoje dijelove sve hehe....mene cisto zanima jel u tom rangu Yasuni R najbolji jer ipak dao sam 205 eura pa nebi da sad ima neki jeftinij spuh a da bolje prefomanse izvlaci...znam da je to vise manje primjetno na ovakim setupima...ali kad sma gledo nekako Yasuni i Stage6 su mi izgledali najbolje uradjeni ,sto se tice kvalitete...i odlucio sam se za Yasuni nakon konsultacije sa alfom :),da sam gledo onako po izgledu samo sigurno bi uzeo stage 6 jer je po meni najljepsi  ali nisam se htio pravit pametan i posluso sam savjet starijeg i iskusnijeg tunnera :)......i zanima me ako je neko cuo ...koji auspuh daje na sport 70 bolji zvuk...Yasuni R ili Zx ....Stage 6??po mogucnosti na piaggio masini...ja volim da se ono lijepo cuje :) po mogucnosti 5 ulica dalje :D  ne sad da bruji kao kad vuna izgori ,nego ono lijepi zvuk ali da se cuje....mrzim npr zvuk kakav ima Tecnigas next r ...meni na runneru je bio tisi od serijskog auspuha...

majic_sk:
vezano uz zvuk...stage6 ima vrlo prodoran zvuk cujes se 3-4 ulice dalje ali nije onaj ružan zvuk....

Rossi:
aha...ajde da cujem misljenje ostali stage 6 ili yasuni r ...valjda stage 6 pro replica je u tom rangu ..kao i yasuni r ..pa da cujem vasa misljenja ..i jel stvarno taj yasuni ,kosto svagdje citam toliko tih auspuh....

majic_sk:

--- Citat: Rossi - 20 Kolovoz, 2008, 05:17:33 ---aha...ajde da cujem misljenje ostali stage 6 ili yasuni r ...valjda stage 6 pro replica je u tom rangu ..kao i yasuni r ..pa da cujem vasa misljenja ..i jel stvarno taj yasuni ,kosto svagdje citam toliko tih auspuh....

--- Kraj citata ---
stage 6 pre replica nije u rangu yasunia r...bar mislim...
ali stage6 pro je...

pitaNS:
da mene pitaš ja se ne bih dugo razmišljao da uzmem upravo Yasunija....

Verujem da ni Stage6 nije loš po kvalitetu, i zvuk isto nije loš imao sam prilike da ga čujem u kombinaciji sa Stage6 cilindrom, takođe je lep videti ga sa crnim topom... itd, itd

ZX-a ne bi uopšte ubrajao da slažem takav setup, ne verujem da bi ti izvlačio dosta snage...

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju