Tehnički kutak > Tuning skutera

Novo pitanje 3.str. ?

<< < (4/9) > >>

vasso123:
Decko,cim si poceo dizat tog ZX-a u visine,odma se vidi da nemas blage.Mhr replica je homologirana,ima blokade u sebi,i sta onda?Pocupas ih van,ti ih mozda nisi,pa ti zato nije iso motor.Skuter u ubrzanju nesmije imat nikakve rupe,to se nikom ne svidja

2TDottore:
Gle da se razumijemo.Ja pricam o zx-u koji su se radili do prije nekoliko godina a koji nemaju veze sa ovim danasnjim i ne kazem da su drugi auspusi losi.A kaj se tice MHR replice ona je imala dvije blokade koje imaju danas vecina tih novih auspuha i te blokade su odma otisle van iz auspuha u zaborav.A ja sam tada razmisljao isto ko i ti da su svi auspusi vise manje isti jer sluze istoj svrhi.Skines jedan auspuh stavis drugi i pali i vozi.E to bas tak i nejde.Ja sam osobno procitao prije par godina u jednom clanku prof.Jenningsa "nadam se da znas o kom pricam" da ak na isti motor stavis dva identicna auspuha motor nece ic jednako.I mene je to strasno zanimalo pa sam to i probao i to je stvarno istina.2T je umjetnost pogotovo kaj se tice auspuha.

vasso123:
Joj decko ne pravi se pametan.Procitao sam i Jenningsa i Bella u dahu,a ti tu izmisljas toplu vodu,svaka budala zna kad se stavi drugi auspuh da se treba stelat motor na novo.A ovo ti je cinjenica:Mhr replica je u svakom pogledu bolja od ZX-a,to ce ti rec svatko na ovom forumu osim tebe. :icon_thumright:

Dirk23:
kako se skinu blokade u mhr replici?

speed:
decki bacite usporedbu,najlakse ce se jedom dokazati koji je bolji spuh,znam koji je bolji,ali nekima treba dokazivati :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju