Tehnički kutak > Tuning skutera

Novo pitanje 3.str. ?

<< < (6/9) > >>

igor.sb:

--- Citat: dino gp1 - 20 Kolovoz, 2008, 14:05:06 ---
--- Citat: vasso123 - 20 Kolovoz, 2008, 12:10:10 ---Decko,cim si poceo dizat tog ZX-a u visine,odma se vidi da nemas blage.Mhr replica je homologirana,ima blokade u sebi,i sta onda?Pocupas ih van,ti ih mozda nisi,pa ti zato nije iso motor.Skuter u ubrzanju nesmije imat nikakve rupe,to se nikom ne svidja

--- Kraj citata ---

Znaš možda gdje su blokade jer mi je taj auspuh na skuteru a nisam skinuo blokada i opet dođe brzo preko devedeset na sat ???

--- Kraj citata ---

jel ovo neka zajeb..il sta

dino gp1:

--- Citat: igor.sb - 20 Kolovoz, 2008, 14:08:25 ---
--- Citat: dino gp1 - 20 Kolovoz, 2008, 14:05:06 ---
--- Citat: vasso123 - 20 Kolovoz, 2008, 12:10:10 ---Decko,cim si poceo dizat tog ZX-a u visine,odma se vidi da nemas blage.Mhr replica je homologirana,ima blokade u sebi,i sta onda?Pocupas ih van,ti ih mozda nisi,pa ti zato nije iso motor.Skuter u ubrzanju nesmije imat nikakve rupe,to se nikom ne svidja

--- Kraj citata ---
Znaš možda gdje su blokade jer mi je taj auspuh na skuteru a nisam skinuo blokada i opet dođe brzo preko devedeset na sat ???

--- Kraj citata ---

jel ovo neka zajeb..il sta

--- Kraj citata ---

Ma nije nego vasso priča kako ima blokade a ja sam gledao na svom i nema tuljak na spoju s cilindrom i da je blokada nebi išao preko 65!

igor.sb:
netko ga je skinuo prije tebe  :dontknow:

iz tvronice takav nije izasao

Rossi:
ljudi ba dosta svadjanja ..ja lijepo pitam da znam :) jer mogu vratit yasunija komotno i uzet npr stage 6 pro ..ali me zanima koji je od ta dva bolji ?? zvuk,prefomsne ??

malo off: danas me razocaralo Fly kvacilo ...imo sam bijele opruge  i ljubicasti centralni,6.1 rolne..stavim one zute oprugice iz malossi pakiranja za fly ...i motor krece na samo 300-400 obrtaja vise..sa bijelim je kreto na 4400 sad  sa zutim krece na 4700-4800(ostala rupa u startu)...a kad stavim npr 6 grama rolne onda se motor prevratava ...tak da dajem minus za fly jedan veliki..i kad bude ko uzimo kvacilo novo ,niposto fly nego deltu odma...fly bacanje para...nije kao serijsko kvacilo,stavis zute oprugice i krece sa 5500....tako da minus samo jedan :)

cvele60:
Pa Fly i dodje ko zamena za serijsko-mozda malo bolje od pojedinih fabrickih :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju