Tehnički kutak > Tuning skutera
Novo pitanje 3.str. ?
Antares:
--- Citat: vasso123 - 21 Kolovoz, 2008, 08:52:13 ---
--- Citat: Antares - 20 Kolovoz, 2008, 19:58:20 ---
--- Citat: vasso123 - 20 Kolovoz, 2008, 19:46:44 ---Ja imam Yasuni R,a frend Technigas RS 70...meni je spuh ko i prvog dana,nigdje ne slini ni nista slicno,a frendu je cijeli prigusivac u banani,potamnio je i poceo slinit po svuda,technigas je ok spuh,ali prigusivac je jako lose rjesen
--- Kraj citata ---
kolko se sjecam ti to vozis bez kita i imas 5.9g rolice
koje jos imas dijelove? koji federi za kvacilo? dal imas centralni? koja dizna?
--- Kraj citata ---
Imam redsponge,vecu diznu neznam koju,multivar sa 6.3gr rolicama unutra(optimalne bi bile 5.9),kevlar,serijski centralni,zuti federi na kvacilu
--- Kraj citata ---
To cu sve i ja uzimat osim kevlara (pretpostavljam da je to remen jel?). Kolko dode to otprilike i jeli mi potrebno?
SlowRider:
--- Citat: Rossi - 21 Kolovoz, 2008, 01:38:29 ---a nista onda ostajem pri yasuniju ...nego kakv je zvuk na yasuniju ?? posto sam cito da je veoma tih auspuh a kad slusas na youtube..nije to taj zvuk jer je uzivo drugciji dosta ....samo me zanima ono dobar ..los..tih....bucan?Tecnigas necu ni da vidim ocima :) nema sanse da poslije next r uzmem opet neki tecnigas...da mi dodje njihov inzinjer ili sta vec i drzi mejsec dana predavanje o njihovom auspuhu i sve najbolje da kaze ja ga opet necu uzet...
--- Kraj citata ---
Ja sam cuo 3 yasunija r i svaki je imao drugaciji zvuk
Rossi:
nakon 17000 km izdala me moja zadnja Pirelli evo guma...na sari koja je u obliku V slova...kojih ima mozda 6,7 na cijeloj gumi..na svakoj toj sari na vrhu je iskocila mala guta....a sara koda i nema skoro...mozda 1m dubina ....eh zovem danas ove kod sebe u piaggio centru i traze mi 72 eura za zadnju Pirelli evo gumu...jeli to preskupo ??
igor.sb:
za te novce trebale bi obje kostat a ne jedna
pa to je vise od 500kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju