Tehnički kutak > Tuning skutera
Novo pitanje 3.str. ?
vasso123:
I da,ako oces kvalitetu uzmi Yasuni R,al ako hoces malo bolje performanse uzmi Stage 6 Pro,ne Replica nego bas Pro
cvele60:
Zakljucak -ne bacajte pare na tamo neke yasuni i stage6 reze jer je ZX CUDO :laughing7:
KAD bi se zezali :toothy12:
vasso123:
--- Citat: 2TDottore - 20 Kolovoz, 2008, 11:37:31 ---jesam.kupio sam novi mhr replica auspuh i dao za njega 1800kn jer sam slusao "pametne" savjete ljudi sa strane kao zx ti nevalja to je samo za serijske masine,to ti nevalja kad stavis kit i svi su rekli kao da uz mhr replicu kit pase najbolje mhr replica auspuh i tu sam popusio.motor nije isao ni upola kao sa zx-om jer je predvidjen za vise okretaje i nisam ga nikak mogao postelat da nema rupa u ubrzanju i da jednako vuce od nule pa do kraja a posto nisam mislio mjenjat struju jer je to po meni bacanje novaca vratio sam zx-a nazad a replicu sam prodao za 1000kn staru par dana.Po meni je za slozit si skuter sa nekim normalnim kitom a ne nekim perverzijama sto je samo bacanje novaca zx best buy i to ne novi nego ak je moguce nac starijeg polovnog.
--- Kraj citata ---
Mhr replica je osjetno jaca od ZX-a,a sad kako si ti nastelo motor to je vec druga strana price ;D
2TDottore:
MHR replica je cisto sranje jer cim je neki auspuh homologiran i ima u sebi blokade to vise nije to.A kaj se tice stelanja motora to i nije bas djecja igra kak god to izgleda na prvi pogled.Ovisi ko sta trazi od motora.Nekom ne smeta rupa na startu,nekom ne smeta rupe u medjuubrzanjima,nekom ne smeta kad se motor zgrije da ide slabije,nekom ne smeta da trosi par litara vise.Tak se da postelat motor.A ak oces dobit da svega toga nema onda itekako tu ima posla i treba volje i zivaca.A to sam ja sve uspio dobit kod sebe tak da znam o cem pricam da to nije sam tak.
cvele60:
evo jedan test u toj klasi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju