Tehnički kutak > Tuning skutera

Novo pitanje 3.str. ?

<< < (2/9) > >>

2TDottore:
Ma nemoj.Ak nadje starog zx-a to je najbolje rjesenje za taj setup jer zx je jedan od rijetkih auspuha koji je provjeren bas na svim skuterima.Ja imam zx-a vec 6 godina na stalkeru i bio mi je na mhr replici sa 21 frgom i gljivom i skuter je isao skoro 120 po GPS-u.I imam ga sad na gusu sa 17.5 frgom i serijskim filterom i auspuh je odradio svoj posao savrseno u oba dva setupa.

pitaNS:
a jesi probao da staviš neki drugi auspuh osim ZX-a na tvoje setupe da vidiš ima li razlike? ? ?

Antares:
Odi na youtube i poslusaj zvukove auspuha

2TDottore:
jesam.kupio sam novi mhr replica auspuh i dao za njega 1800kn jer sam slusao "pametne" savjete ljudi sa strane kao zx ti nevalja to je samo za serijske masine,to ti nevalja kad stavis kit i svi su rekli kao da uz mhr replicu kit pase najbolje mhr replica auspuh i tu sam popusio.motor nije isao ni upola kao sa zx-om jer je predvidjen za vise okretaje i nisam ga nikak mogao postelat da nema rupa u ubrzanju i da jednako vuce od nule pa do kraja a posto nisam mislio mjenjat struju jer je to po meni bacanje novaca vratio sam zx-a nazad a replicu sam prodao za 1000kn staru par dana.Po meni je za slozit si skuter sa nekim normalnim kitom a ne nekim perverzijama sto je samo bacanje novaca zx best buy i to ne novi nego ak je moguce nac starijeg polovnog. 

vasso123:
Yasuni R radi na skoro 2000 okretaja vise,a to je jako puno,tako da i vise razvija snage motor.A to da je ZX provjeren auspuh na svim skuterima,to je istina,ali svaki rezo.auspuh radi na istom principu tako da je Yasuni R isti vrag,izuzev vise snage i obrtaja,bolja kvaliteta auspuha,a i vuna uopce ne pregara...uglavnom,only noobs have ZX

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju