evo kopiram sa drugog foruma:
Pozdrav svima... Da se prikljucim diskusiji oko masine 250ie i 300ie i problemima gasenja.
Jako male sanese su da je to do kontakta i preporucujem da se puno ne cacka jer mozete napraviti samo veci problem.
Pricam vam ovo iz licnog iskustva. Moji problemi su poceli jos sa 17 000 km . Gasenje, stucanje... Na kraju problem resen ciscenjem injektora, mada... Injektor i nije toliki problem jer ciscenje mozete i sami da odradite sipanjem aditiva, problem je u protokomeru ili ti u leptiru, klapni, potenciometru... kako ga vec sve nazivaju. Taj pomenuti ima ne znam sada, ali od prilike nekih 6,7 stepeni ili klikova koji rade kao potenciometar prilikom dodavanja gasa. Zbog necistca u gorivu samim tim loseg sagorevanja, dolazi do preskakanja potenciometra, pa vam u nekom momentu kada vozite ili stanete pri okretu rucice gasa on zastuca ili se ugasi iz razloga sto u tom momentu ubrizga vise goriva nego sto mu je potrebno i zalije sveciu.
Resenje problema je da skinete kompletno ubrizgavanje i da se ocisti sa sve klapnom, potenciometrom, leptirom kako god ga zvali. Kod nas taj zahvat kosta oko 30€ sa dijagnostikom i update-om softvera ako je izasao novi. Beverly sada ima 30 000 i nesto km. Mada sat polazuje 28 000 i nesto jer sam menjao jedno 8x kilometar sajlu.
Jos jedan problem gasenja masine moze biti zbog kape svecice.