Kod prvog servisa kod kojeg sam otiša- nabroja mi je milion razloga do čega može bit problematika tog slučaja. Od cile priče uzea mi je 70 kn i prominija svićicu. OK,s njim sam se odma pozdravija jer motor se ponaša isto i ništa nije postignuto. Drugom servisu sam pristupija ozbiljnije-opisa im problem,dao im motor i ključe i reka- izvolite ustanovit šta mu je-neću vas ograničavat vremenom,samo mi javite o čemu se radi kad skužite i šta je potrebno radit. Nazvali su me dan poslije,i rekli da su mi prominili svićicu-jer mi je onaj lik navodno stavija ne-odgovarajuću. Na to sam puka!
Pitali su me dali sam ikad dira,mjenja,skida pumpu goriva?-naravno nisam nikad! Onda su me nazvali opet za par dana,da bi mi rekli da su mi našli par dcl vode u tanku u kojem je bilo otprilike 8-9 litara svježe ulivenog goriva. Rastavili su sve,skinuli tank,izlili gorivo i posušili sve. Uz taj rad,prominili su mi filter zraka (neznam zasto?) Uglavnom,sve skupa sa uslugom servisa,dvi svićice i filterom- 805 kn. Od cilog problema jedino šta mi je razumljivo je fizički rad tj rastavljanje rezervara! Ovo ostalo je po mojoj logici-Porez na budale. I zato ne virujem ni jednom servisu! Hvala lijepa.