U srijedu napravljen jedan malo veci đir (za moje pojmove), išlo se iz jednog kraja otoka na drugi i nazad
U jednom smjeru 44 km, vozilo se u dvojicu i putna brzina je bila po satu ravno 100 km/h, motor se ponaša odlično, i sad mi se čini da je motor nekako prodisa, svo ovo stajanje i relacije od 10-20 km su ga nekako začepile i motor ide osjetno bolje nego prije po meni
Reka san da bi trebalo prominit ulje i filter al nikako toga viška para da se to napravi al zaslužia je, max brzina po satu je bila 120 km/h u dvojicu po vitru koji je mlati nemilosrdno jedva se volan držalo to je strava ne mogu ni zamislit kako je to kad vozis 200 onda
Uglavnom, za sad nikakvih problema (knock on wood) i nadan se da ih nece u buducnosti bit
Sve skupa je bilo 87 km mislin, bia je na rezervi nekih 60 km i onda san utočia 5 L te mi se za 55 km opet upalila rezerva i treba bi vozit još nekih 100 km sa rezervon (4 L ako su mi dobro rekli) tako da ni ne troši puno al nije se ni stiska gas, ravnomjerno cilo vrime isto ide on i uzbrdo 100-110 (ne na punome gasu al i kad das ne dobijes nesto puno a i mi smo kategorija pero) tako da se nasla zlatna sredina i putna brzina i ja san zadovoljan...