Za pocetak da ti recen, tvoje izjave, zadnje sta mogu napravit je naljutit me, al zato me dobro nasmiju.
'' prgavost bez koje i natalentiraniji igrač na svijetu ne može napravit karijeru'' - da tocno to, zato ga je njegova prgavost i izbacila iz jednog od boljih klubova svijeta.
Ko prvo, za spicu je spor. Pozicioniranje mu je nula. Tehnika losa, Dribling los. I da, on je vrhunski, MA TOP napadac na svijetu.
Za svakog naseg igraca kojeg spomenes, ja cu nac 10 boljih samo na SP-u. Osim modrica i rakitica.
False nine, tu ulogu igra igrac koji ima sposobnosti da odigra tu poziciju(dribling, pas, brzina, stabilnost, finis, hitrost, pa i pregled igre.. Ajd sad mi reci koliko to ofenzivnih igraca ima? Tu kvalitetu.), bilo to lijevo krilo, desno il spica, nebitno, ako je igrac sposoban odigrat tu poziciju i ima kapacitet, igrat ce je, druga je prica koliko dobro. Jos jedna razlog zasto je torres igra je, jer u chelsea ni nemaju nekog slicnog tko bi je moga odigrat. Al zato pogledja iz kojih pozicija najvise golova dolazi, i koliko su hazard i mata(sad oscar) ubojiti. Torres zato i nema pogodaka, ali ga svejedno ne zele prodat. Demba ba i da tu i tamo kojeg, al njega su zato poterali...jednostavno..
Poanta flase devetke je da restegne teren vertikalno i tako stvori prostor, na sebe ili navuce stopere, ili odvuce od sebe kad su u ofenzivnoj fazi, u slucaju da ih privuce sebi to otvara prostor krilima, dok bekovi pritiscu protivnicke bekove. Tika taka uopce nije obavezna uz false nine i ko to izjavi je idiot. Poanta je imat igraca koji kruzi ispred protivnicke obrane konstantno i stava probleme stoperima.
To sta ti obozavas i svrsavas na hrvatsku kad dobije utakmicu il kad daju gol, nije moj problem, ovo je realno gledanje. Ma sta uopce imamo usporedivat kvalitetu nasih igraca sa bilo kojom drugom repkom. KAKO uopce mozes izjavit da smo u top 16, pa jel vidis kako neke repke igraju. Pa bas taj guardado kojeg si spomenia koji nije klasa je 30% bolji od olica na lijevom krliu.
A jebes se meni sta si ti igra u NK kastela u cetvrtoj regionaloj lizi i sve znas, ma da si i u hajduka igra tvoje znanje je upitno ko i svih njih, smijesan si sa tvojim strucnim iskustvom u nasoj lizi.
Ps false nine se igra skoro vec 100 godina, otkad su austrijanci osvojili svijetsko tamo 1930ih.. NIkakav del bosque je nije izmislia
Osin toga, Spaletti je 2007 igra sa false nine kad je Totti igra tu poziciju, od njega je pep i skupia 'taktiku'. Opet, to NIJE del bosque
I da, Davil villa i u barci je igra false nine, doduse jako kratko.
Poanta je da je jedina taktika sa false nine koja radi kako treba bila sa messiem u barci jer je najbolje moga odigrat tu poziciju, bolje od ikojeg napadaca krila i neznan koga, i konstantno je bia sve bolji i bolji i nitko nije nasa nacina za kontrirat ih. Gubili bi samo na ogromne kikseve obrane.
Sta mislis zasto ih je mournho izbacia sa interon iz LP ? Covijek ima toliko iskustva u tome da je nasa nacina kako da se rijesi messia, u toj utakmici lopta do nejga doslovno nije dosla, a cijela poanta je bila, duble mark Xavi and Iniesta.
I da, jebe mi se ko postaje trener, prican o LP ode i svjetskom prvenstvu ne o novim trenerima.
A to za managera necu ni komentirat
Opce je poznato da ljudi iz Sege imaju najbolje scoute na svijetu. Pa je u jednoj situaciji Wenger reka da se uvijek pripomaze 'datom' iz managera. A u intervjuu je reka, sta mislite, odakle sam ramseya izvuka ?
Kroz neke 2 god, pratit ces igrace koje sad neznas il nisu poznati. Doria, Herrera, Verratti, Horn, Alvarez Balanta, Shaw, Ward-Prowse, De Sciglio, Romero, Munian, Moura, Meyer, Draxler, Januzaj, Nicusor, Jese, Benzia..
Sta mislis koliko ih klubova prati, vec par godina ? Verrati, Herrera, De Sciglio, Moura, Januzaj su vec nasli top klubove, sad ce i ostali. Pitaj se kako.
I da, naravno da ima onih koji predavaju u skolama bez visokog obrazovanja, sad to ubaci u svoj primjer.
I daj bogamu nemojmo vise spamat temu, dopizdili smo svima koji su tili ovde pisat o utakmicama. Nek admin brise moje kom ako oce.