Čekaj ti stvarno misliš da je jednom od najbogatijih ljudi u svijetu bitno oće li zaradit koju kunu od prodaje dresova?
Shahtar i prodaje i KUPUJE igrače za razliku od Dinama, njima nije problem iskeširat 30 milijuna ako vide da su deficitni na nekoj poziciji za razliku od Dinama. Tako da neznam šta si sa tim htio reći. Senzacionalno je možda šta su u zadnjih 10 godina osvojili 8 naslova u vrlo dobroj ukrajinskoj lizi (1 ide u LP, 1 u kvalifikacije za LP, jedan u 3 u kvalifikacije za Uefu, 1 u grupu za Uefu) i šta su 2009. godine osvojili Kup UEFA? Ono natjecanje di Hajduk ne može ni pretkolo proć
Vrsaljko je odličan, ali ovo (vjerovatno i sljedeće prvenstvo) teško da će Srnu izgurat. Srna više nije toliko ofenzivan, al obranu odradi odlično.
On je sam uvea Bayern u finale LP te godine, pogotovo protiv Manchestera kad im je da i u gostima gol i u zadnjoj minuti u Njemačkoj. Pa hattrick Lyonu, pa Engleskoj na Wembleyu pa Italiji na SP, pa Njemačkoj na EP... Izgura je Gomeza iz postave, a znaš koliko moraš bit dobar igrač da izguraš Njemca iz njemačke momčadi? Barem 100%. Jedini hattrick u povijesti HSV-a, najbrži igrač EP 2008 godine. I njegovo vrime nije prošlo, jer sad nije ništa lošiji nego je bia tad.
Iša je u kantun udarac Oscara i otkad je to postalo bitno jel puca livom il desnom nogom? Ma da je puca k#r&e%, ako je opasan šut opasan je.
Cuj njega, moje frustracije, vidi se ko je frustriran i ko jos zivi 10 godina unazad, a ne zeli otvorit oci. Ja nisan pesimist ni optimist, jer ne navijan za hrv ni za brazil ni za nikoga, tako da ti ta prica ne drzi vodu.
Ali gluposti poput one ''sudac nam je skroz kriv sta smo izgubili, da je bia drugi pobijedili bi'' postale su toliko izlizane da su i bogu dopizdile.
Evo bar si priznao zbog čega si isfrustriran i nemoj mislit da si Đoni Štulić, 30 godina ispred svog vremena. Prije bi reka da želiš samo skrenit pozornost na sebe sa ovim svojim "realnim" izjavama potkrijepljenim dječjim argumentima.
@ivano.. Kovacica forsira ko poluspicu sta on nigdi ne igra niti je igra. Srednji vezni pa cak i defanzivni vezni mu je pozicija i forsiranje neke druge, pa onda prigovaranje kako lose igra je retardirano. Kreativac poput rakitica stoji iza a kovacic do kojeg lopta prakticki nije dosla iz poznatih razloga, uzas.
I odluči se više šta želiš kazati. Kovačić je odigrao loše, a ti ga braniš pod izlikom da nije igra na prirodnoj poziciji. A drvlja i kamenje si sasua na Olića, al je livo krilo njegova prirodna pozicija? Al je Ćorluki stoperska pozicija prirodna? Protiv njega isto melješ.
I neda mi se više raspravljat s tebom jer nema smisla, ti tupiš svoje pod izlikom realnosti, a velika većina nema veze s realnošću
Japanci nam se ispričavaju zbog suđenja, brazilski novinari pišu o sramoti, ali ne, ti realan kažeš da je sve čisto.