Ma, nema žurbe, uživaj u Aquili...
Ni ja ne mislin tako brzo, zbog objektivnih razloga, ali jednog dana, to će bit moja orjentacija, retro, i ne prejako, i ne preskupo...
A i triba malo pričekat... Ural je u banani sa euro3, i dolazećim euro4, triba vidit šta će bit od toga... Royal Enfield je na UK (EU) tržište iz Indije izbacija novi Bullet Electra sa novon austrijskom alu-mašinom šta zadovoljava standarde i manje troši, a ima i noviju koncepciju pa je održavanje jednostavnije... A ima i disk naprid, malo više konja i malo veći moment...
Kod nas se prodava indijski classic sa 2 bubnja i starim motorom... Triba malo pričekat da se novi počnu uvozit i da se malo ustali ponuda, od kitova za pojačanje snage do dodatnih sitnica... Meni je osobno novi puno draži, zbog diska i višeg sica te mrvu većih gabarita i ostalih prednosti mrvu modernije koncepcije...
Tako da ti sve ovo spominjem da znaš di ćeš, u nekoj budućnosti, pogledat info kad ti bude aktualno, prikolica i ostalo... A dotle, uživaj, tome ti i služi tvoja nova beba, i nek ti još duuugo služi bez greške...