Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
....meni je Vlada RH uzela snove....
X-Thug, ja ti osobno želim, nakon 20 godina radnog staža kao što imam ja, da ćes si moći više priuštiti nego što si mogu ja....
Od kad mi se pružila prilika da sjednem u nju i da ju malo provozam, postala je moj auto iz snova... Naravno, riječ je o Hondi Accord Type S!!!Ista takva, samo s originalnim felgama... Baš pričam Drndi da mi je je frajer ponudio u zamjenu za corsu i doplatu od 7000 €. I sad naravno, ne može sve biti savršeno na tome svijetu pa tako i to... Naime, radi se o dva problema... Prvi je taj što ću morati posjetiti banke za doplatu,a drugi je taj što je auto bio totalka. Frajer mi je čak i pokazao slike kakav je bio dok ga je on kupio. Frajer ga je složio ko da je iz dučana. Mislim, frajera znam jako dobro i garantira mida je auto skoro 100% OK. Naravno, ako je bio totalka, nemože biti 100% ko što je bio novi. Vozio se, isprobao, niš ne vuće i stvarno je složen, kolko sam uspio vidjeti i osjetiti, OK.Sad još razmišljam o ponudi i ostvarenju snova... Ko zna, možda se i meni jednom snovi ostvare...